Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
42 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
42Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

CV-verwarming

Bliek Sanitair - centrale verwarming

CV-verwarming

Bliek Sanitair in Volendam biedt u een uitgekiend programma cv-toestellen en radiatoren. Warmte is comfort. En comfort verhoogd het woonplezier in uw huis en in uw badkamer. Natuurlijk willen wij bijdragen aan dit woonplezier in Volendam en omgeving. We bieden cv-verwarming voor iedereen. Wij werken met onder meer de cv-merken Remeha, Nefit en Daalderop. Doordat we werken met deze kwaliteitsmerken cv-ketels kunnen we u ook garantie garanderen.

Het lijkt zo gewoon om iedere kamer lekker te kunnen verwarmen. Maar in Nederland heeft ongeveer 80% van de Nederlandse huishoudens centrale verwarming (cv). Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv-ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming.
Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

Centrale verwarming installatie

Goed onderhoud en goed gebruik, verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld. De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft. Voor een advies komen we graag bij u langs.

Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw cv-toestel, zodat deze in optimale staat blijft. Mocht onverhoopt uw toestel toch een storing krijgen, dan komen wij deze uiteraard repareren.

Direct contact opnemen