Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
42 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
42Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

In uw regio

In uw regio

In uw regio

Een compleet bedrijf in Sanitair en Installatie in Noord Holland

Bliek Sanitair in Volendam is een bedrijf dat u volledig van dienst kan zijn. Voor al uw wensen in de badkamer, het toilet, cv, riolering of waterleiding kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen installeren snel en vakkundig uw nieuwe badkamer of een nieuwe CV-ketel. Natuurlijk kunt u ook voor alle loodgieterwerkzaamheden bij ons terecht.

Veel badkamer inspiratie in de Zaanstreek

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in de Zaanstreek dan is een bezoek aan deze site en onze badkamer showroom zeker de moeite waard. Kijk maar eens naar alle voorbeeld badkamers en oplossingen voor het toilet. Al veel klanten zijn uw voorgegaan uit Purmerend, Hoorn, Marken, Broek in Waterland, Edam en Monnickendam. we zijn niet voor niets de badkamer specialist in de Zaanstreek!

Ook de zakelijke markt helpen we graag

Maar we zijn er niet alleen voor de particulier. Ook voor bedrijven leggen we sanitaire voorzieningen, rioleringen en complete water-, gas- en verwarmingsinstallaties aan. Onze razendsnelle storingsdienst en onderhoudsservice is juist iets dat bedrijven erg aanspreekt.

Bliek Sanitair en Badkamers in Volendam is makkelijk te bereiken vanuit Purmerend, Hoorn, Edam, Monnickendam, Marken, Broek in Waterland en omgeving.

Direct contact opnemen