Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 1234 
Wij scoren een9.5op 40 reviews
Communicatie
9.5
Advies
9.3
Offerte
8.3
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.7
Nazorg
9.1
Review door: AnoniemGeplaatst op: 23-04-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
denkt mee met je

Sterke punten:
geen

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Parsons in amsterdamGeplaatst op: 15-02-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die de tijd en moeite neemt om tot goede afspraken te komen.

Sterke punten:
Zorgvuldigheid, vakmanschap, snelheid, prettige benadering en hele fijne mensen die het werk uitvoeren. Alles is strak geregeld en wordt waargemaakt. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral in aanmerking genomen dat je volledig ontzorgd wordt.

Verbeterpunten of tips:
Nee. Wij ware

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-02-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair heeft bij mij leidingen gelegd voor de keuken, een slaapkamer verbouwd tot badkamer en het toilet volledig vernieuwd.

Sterke punten:
Ze denken heel goed mee en komen met leuke ideeën. Het maakt ze niet uit wat voor budget je hebt, ze maken er echt wat moois van.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 31-01-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het einde goed verzorgd. Prima in de winkel geholpen met uitzoeken en kijken naar mogelijkheden. Werkzaamheden ter plekke netjes gedaan. Er waren nog wat onverwachte verrassingen na de sloop, maar een en ander werd professioneel opgepakt. Netjes op tijd klaar ook, en het resultaat is hartstikke mooi.

Sterke punten:
- in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. - planning was goed, ook als er wat onverwachte wendingen zijn. - alle werklui die geweest zijn, hebben allen professioneel en netjes gewerkt

Verbeterpunten of tips:
Ik kan niets bedenken.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 10-01-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij dat we Bliek Sanitair gekozen hebben. Vol lof!

Sterke punten:
Houden zich aan de planning! Werken zeer zorgvuldig! Adviseren goed!

Verbeterpunten of tips:
Ga zo door!

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: A.A.F. ZebregsGeplaatst op: 21-11-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met BLIEK in Volendam was prima. Heldere uiteenzetting van mogelijkheden, werkwijze en prijsstelling. Bovenal communicatief erg goed.

Sterke punten:
Het helemaal binnen de planning werken. Er zouden 9 werkdagen nodig zijn en het waren er 8.

Verbeterpunten of tips:
Een wat uitgebreidere definitieve offerte zodat je precies weet wat je besteld hebt en moet krijgen. Nu gaat het op vertrouwen... Maar dat was/is er absoluut.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Herman NolmanGeplaatst op: 11-10-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer vriendelijk en net bedrijf. Werken netjes... niets om op aan te merken. Gewoon top!

Sterke punten:
Nee niet echt..alles is gewoon netjes geregeld.

Verbeterpunten of tips:
Wederom niets....alles is goed geregeld.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Els Oud van SteenGeplaatst op: 03-10-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Ruim van te voren werd het werkprogramma gemaild, dat ook volgens afspraak en tijdplanning is verlopen. Het was iedere keer bekend wie er zou komen en welke werkzaamheden er verricht zouden worden. Er was steeds overleg en er werden goede adviezen gegeven.

Sterke punten:
Er werd als eerste goed afgeplakt en alles wat beschermd moest worden, werd bedekt. Daar waar nodig was, werd gezogen en alle gereedschap werd iedere keer weer opgeruimd. De communicatie verliep heel prettig. Er werden goede adviezen gegeven. Er werd met je meegedacht.

Verbeterpunten of tips:
Blijf op deze wijze doorgaan.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: K.RoosGeplaatst op: 21-09-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bliek is een goed bedrijf alles van A tot Z geregeld zeer vriendelijk en netjes werkend personeel we zijn dan ook zeer tevreden en het resultaat was geweldig.

Sterke punten:
Klantvriendelijk en goede planning.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 09-09-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bedrijf werkt prima en netjes.

Sterke punten:
Bedrijf werkt heel netjes en ruimt altijd alles op.

Verbeterpunten of tips:
Soms wat moeilijk te verstaan.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
 1234