Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 1234 
Wij scoren een9.5op 35 reviews
Communicatie
9.5
Advies
9.3
Offerte
8.2
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.7
Nazorg
9.1
Review door: Annelies HabersGeplaatst op: 02-03-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair is een prettig vriendelijk bedrijf met goede adviezen en ideeen.

Sterke punten:
Prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Heel erg betrokken.

Verbeterpunten of tips:
N.v.t.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: L.A. van WeeringGeplaatst op: 15-02-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en geen gezeur

Sterke punten:
Klein bedrijf

Verbeterpunten of tips:
nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Martin TolGeplaatst op: 26-01-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair uitstekende voorlichting m.b.t. de nieuwe badkamer en hiervoor een gedetailleerde uitvoeringsplanning afgegeven. Volgens deze planning zijn ook daadwerkelijk van dag tot dag de werkzaamheden uitgevoerd.

Sterke punten:
Goede voorlichting. Uitstekende voorstelling in 3D van het gekozen ontwerp. Medewerkers inclusief subcontractors zeer deskundig en klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips:
Ik zou het niet kunnen aangeven.

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Harm ten NapelGeplaatst op: 01-10-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De reden om dit bedrijf te kiezen was dat ze ook eventuele graafwerkzaamheden en bijkomende dingen zoals wanden en plafonds kunnen aanleggen ik had wat moeilijkheden met verstopping en lekkage niet bepaald een aantrekkelijke opdracht maar deze mensen gaan net zolang door totdat alles is opgelost en nu ziet het er geweldig uit en ben ik helemaal tevreden.

Sterke punten:
Ze zijn veelzijdig en dat is wat ik nodig had.

Verbeterpunten of tips:
De offerte was scherp geprijsd door onvoorziene gebreken viel het door meerwerk wat duurder uit.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: KarinGeplaatst op: 14-08-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik kwam bij dit bedrijf terecht via diverse buren. Ik had een informatief gesprek en er is een offerte opgesteld na de meting van de badkamer. Het voelde direct vertrouwd. Dat de medewerkers van dit bedrijf het goed met mij voor hadden. Dat maakte de keuze eenvoudig.

Sterke punten:
Het is een persoonlijk bedrijf. Familiebedrijf dat echt met je meedenkt en het zo mooi maakt of t de badkamer bij hen thuis is. Persoonlijke aandacht en vakwerk. Duidelijke afspraken goede planning die nagekomen wordt. Prima

Verbeterpunten of tips:
Nee het was prima. Wat ik ervan had gehoopt.

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 06-07-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Voor de 2e maal in korte tijd een wc ruimte laten doen. Ook voor de 2e maal is dit prima bevallen. Resultaat voor deze kleine m2 is super.

Sterke punten:
Deze keer waren er van onze kant wat tegenvallers ivm verwijderen van de oude tegels. Dit is door Bliek sanitair super ingevuld om toch de geplande datum te halen voor het plaatsen van de nieuwe tegels.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: FamilieEbbersGeplaatst op: 01-07-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een heel prettig bedrijf wat zijn afspraken goed nakomt en op een heel nette manier werkt. Niet alleen bij het verbouwen van de badkamer maar ook bij alle andere voorkomende werkzaamheden

Sterke punten:
Het meedenken bij het uitzoeken van de nieuwe badkamer. De zorgvuldigheid waarmee het werk werd uitgevoerd en de schone manier van werken.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-07-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met dit bedrijf is goed

Sterke punten:
na iedere werkdag werd alles keurig opgeruimd

Verbeterpunten of tips:
Geen punten

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Wim HeeresGeplaatst op: 27-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder goed.

Sterke punten:
Persoonlijk contact en herkenning. Snel reageren op een vraag en altijd snel klaar staan.

Verbeterpunten of tips:
geen.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Els Gutker en Ferian SpaaijGeplaatst op: 21-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Geweldig. Het is een eerste klas bedrijf. De medewerkers zijn zeer klantgericht en denken met je mee uitermate vriendelijk. Wij zijn zeer content ook met de installatie. Alles ging van een leien dakje en klopte helemaal. Geen enkel probleem. Uiteraard bevelen wij Bliek badkamerspecialist bij een ieder aan dit hebben wij ook al gedaan bij diverse.

Sterke punten:
Hun zeer sterke punt is de deskundigheid en de klantvriendelijkheid. Het meedenken en alles is mogelijk attitude.

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 1234