Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
42 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
42Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Bliek Sanitair loodgieters

Bliek Sanitair loodgieters

Bliek Sanitair loodgieters

Bliek Sanitair in Volendam levert de mooiste complete badkamers in de omgeving van Purmerend, Amsterdam, Hoorn en Monnickendam én ontzorgt u ook op het gebied van loodgieter werkzaamheden. Als allround en zeer ervaren loodgietersbedrijf uit Volendam, Edam & Purmerend werken we uitsluitend volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Installatiebedrijven (Uneto-VNI). Met een vast team van geschoolde en ervaren loodgieters. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, het plaatsen van sanitair of het dekken van een dak, met Bliek bent u verzekerd van vertrouwd vakmanschap!

Rioolwerkzaamheden, dak- en zinkwerk door de beste vakmensen in de Zaanstreek

Bliek Sanitair in Volendam is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van diverse rioleringsystemen. Hiervoor gebruiken we altijd hoogwaardig PVC-materiaal. Ook voor dakwerkzaamheden kunt u bij Bliek Sanitair terecht. Heeft u een lekkage aan het platte dak van uw garage of dakkapel? Wij zorgen er met een bitumineuze dakbedekking voor dat het dak waterdicht wordt. Bitumen biedt grote weerstand tegen veroudering en heeft weinig onderhoud nodig.

In Volendam kennen we nog veel gevelbekleding en dakbedekking van lood, zink en koper. De montage en verwerking is nog echt ambachtelijk werk en vereist vakmanschap. Dit vindt u bij Bliek Sanitair in Volendam.

Installatie en onderhoud van uw CV-ketel

Onze ervaren CV-installateurs installeren snel en vakkundig de CV-ketel, die voldoet aan al uw wensen, binnen 1 dag. Voor oplevering wordt de cv-installatie volledig getest, zodat u er zeker van bent dat deze perfect functioneert.

Heeft uw CV-ketel onderhoud nodig of geeft deze een storing aan? Neem contact met ons op.

Direct contact opnemen