Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
35 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
35Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Gratis actiemagazine

Hotbath

Hotbath

Hotbath
B007_image.jpg
Lavoro__4357-3.jpg
C004.jpg
U001env.jpg
SDS_6.jpg
M118_im.jpg

In elke badkamer zijn douches en kranen onmisbaar. Een mooi merk hiervoor is het Nederlandse merk Hotbath. Hotbath werkt met een internationaal team specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie samen waardoor er een topproduct ontstaat.

Het assortiment van Hotbath bestaat uit; thermostaatkranen, hoofddouches, handdouches, inbouwdouches, in- en opbouwkranen, in- en opbouw badmengkranen, badrandkranen, fonteinkranen, diverse accessoires en componenten.

De productie vindt volledig plaats in Italië waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. De allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen staan aan de productielijn van alle Hotbath producten. Hierdoor kan Hotbath zonder blikken of blozen 5 jaar garantie geven op alle producten. Daarnaast garandeert Hotbath dat alle onderdelen en of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven.

Deel dit item via: