Logo Bliek Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
42 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
42Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Over Bliek Sanitair

Bliek Sanitair in Volendam

Over Bliek Sanitair

Bliek Sanitair in Volendam

Bij Bliek Sanitair in Volendam vindt u een compleet en inspirerende badkamer showroom. Bliek Sanitair is al ruim veertig jaar het vertrouwde adres in Volendam voor de complete badkamer, van ontwerp tot en met installatie. Marian, Elles en Alexander Tol hebben jarenlange ervaring in de sanitairbrache en adviseren u graag. We nemen ruim de tijd om samen met u te zoeken zij naar de meest comfortabele badkamer of toilet, passend bij uw huis, wensen, ideeën en budget. Wij verzorgen de mooiste badkamers in de omgeving van Purmerend, Amsterdam, Hoorn en Monnickendam en we ontzorgen u ook op het gebied van loodgieter werkzaamheden.

Graag nodigen we u uit in onze ruime badkamer showroom in Volendam. Bliek Sanitair s aangesloten bij Baden+. Hierdoor kunnen we nog klantgerichter en voordeliger uw badkamerwensen in vervulling laten gaan.

Bliek Sanitair verzorgt badkamers in de omgeving van Volendam

Bliek Sanitair werkt niet alleen in Volendam, maar staat klaar haar klanten in de wijde omgeving. Wij hebben al vele badkamers mogen installeren in onder meer Purmerend, Volendam, Edam en Hoorn, Monnikendam en Marken. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, Volendam, Purmerend, Hoorn, Edam, Marken, Monnickendam en Broek in Waterland.

Bij Bliek Sanitair in Voledam vindt u badkamerinspiratie

Laat u inspireren en verrassen bij Bliek Sanitair. U bent van harte welkom in onze mooie showroom in Volendam. Wij hebben diverse opstellingen in onze showroom en daarnaast kunt u op een groot scherm zien hoe uw badkamer in 3D wordt ontworpen. Het kopje koffie staat voor u klaar!

Direct contact opnemen