Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Zomeractie complete toiletset - Zomeractie complete toiletset Zomeractie complete toiletset - Zomeractie complete toiletset

Zomeractie complete toiletset

Is jouw toiletruimte toe aan een trendy upgrade? Met de complete toiletset van de Baden+ collectie verandert het kleinste kamertje in een stijlvolle ruimte. Tijdens onze zomeractie betaal je geen € 1.825,-, maar slechts € 1.395,-.

Complete toiletset voor € 1.395,-

De complete toiletset bestaat uit:

  • Toilet met softclose zitting (exclusief inbouwreservoir en bedieningspaneel)
  • Fontein met planchet, handdoekbeugel en inbouwkraan
  • Toiletrolhouder, borstel en haakje
  • Ronde spiegel met zwarte lijst

De zomeractie is geldig van 15 juni t/m 31 augustus 2021. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Complete toiletzet met zwart toilet, meubel en spiegel

Toiletruimte volgens de laatste trends

De toiletset is helemaal afgestemd op de laatste badkamertrends. De ronde spiegel, het unieke fonteinmeubel en de trendkleur zwart. Het mooie van deze toiletset is dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten. Niet alleen de zwarte details, maar ook de chromen. Zo past de chromen inbouwkraan mooi bij de toiletrolhouder, de borstel en het haakje. Wanneer je deze complete toiletset in huis haalt ben je verzekerd van een toiletruimte volgens de laatste trends.

Complete toiletzet met zwart toilet, meubel en spiegel
Baden+ collectie zwarte radiator

Baden+ collectie

Baden+ heeft de mooiste badkamerproducten samengebracht in een eigentijdse collectie. Producten van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Naast deze complete toiletset biedt de collectie badkamermeubels, douches, kranen, baden, tegels, radiatoren en accessoires. Zo kun je de complete badkamer in stijl inrichten.

Bekijk de Baden+ collectie

Zomeractie complete toiletset - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
9.5
01-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief