Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Zomeractie luxe badkamermeubel - Zomeractie luxe badkamermeubel Zomeractie luxe badkamermeubel - Zomeractie luxe badkamermeubel

Zomeractie luxe badkamermeubel van Proline

De badkamermeubels van Proline herken je aan de mooie materialen en de stijlvolle designs. Je kunt nu een luxe badkamermeubel van Proline in huis halen voor een extra lage prijs. Van 15 juni t/m 31 augustus hebben we namelijk een hele mooie zomeractie bij Bliek Sanitair. 

Luxe badkamermeubel van Proline

Je kunt kiezen uit een meubel van 80 cm  breed (zie afbeelding) of 120 cm breed. Beide meubelsets bestaan uit:

  • Matzwart meubel met twee lades
  • Glanzende keramische wastafel (met en zonder kraangat)
  • Spiegel met zwarte decorlijst (80 cm of 120 cm)
  • zwarte ledlamp-opbouw (2 lampen bij een meubel van 120 cm)

Tijdens de zomeractie is het meubel van 80 cm € 999,- in plaats van € 1.135,-. Het meubel van 120 cm is € 1.399,- in plaats van € 1.595,-. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Luxe badkamermeubel zwart van Proline

Stijlvol meubel voor iedere badkamer

Dankzij de combinatie van matzwart en glanswit is het meubel trendy, maar toch tijdloos. Zo staat het meubel prachtig in iedere badkamer. Het meubel van 80 cm breed is ideaal voor een compacte badkamer. Kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Kies dan voor het meubel van 120 cm breed. Deze variant heeft twee wastafels en kranen, zodat je gemakkelijk samen je ochtendritueel kunt starten. De stijlvolle spiegel met zwarte omlijsting maakt de meubelset compleet. Extra handig met de twee opbouwlampen, zodat je op elk moment een heldere blik in de spiegel werpt.

Luxe badkamermeubel zwart van Proline
Zomeractie luxe badkamermeubel - Stijlvol meubel voor iedere badkamer en Proline meubels en extra's

Proline meubels en extra’s

De stijlvolle meubels van Proline kun je geheel naar wens samenstellen. Het formaat, de kleuren en de accessoires kies je zelf. Zo krijg je een meubel dat helemaal aansluit bij jouw badkamerwensen. Proline gebruikt alleen materialen van hoge kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van je nieuwe meubel. En niet te vergeten: het meubel kun je aanvullen met allerlei extra’s. Denk aan een planchet, een hoge kast of een spiegel

Bekijk alle Proline badkamermeubels

Zomeractie luxe badkamermeubel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
9.5
01-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief