Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close

Badkamer en toilet in Zaandam

badkamer en toilet in Zaandam - badkamer en toilet in Zaandam badkamer en toilet in Zaandam - badkamer en toilet in Zaandam  
badkamer en toilet in Zaandam - samenvatting zaandam

Binnenkijken bij...
Een badkamer en toilet

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Zaandam
Type badkamer:Moderne badkamer en toilet
Wens van de klant:Bijzonder tegelwerk en een moderne uitstraling

Vaak kiest een klant voor een renovatie van de badkamer en het toilet in één keer, zodat alles netjes op elkaar aansluit. Bliek Sanitair uit Volendam heeft de badkamer en het toilet van dhr. en mevr. Van Geffen uit Zaandam gerenoveerd in een mooie grijstint. Met name de tegels en het meubel zorgen voor de bijzondere stijl.

Tevreden klant uit Zaandam

De familie Geffen vertelt graag zelf waarom ze zo tevreden zijn over Bliek sanitair. “Toen wij ons appartement kochten troffen wij een spierwitte eenvoudige badkamer en apart toilet aan. Zoals iedere Hollander telden we onze centen, bepaalden we ons budget en gingen we op zoek naar een geschikte badkamer. Vanaf ons eerste bezoek aan Bliek Sanitair in Volendam was er een klik. Ze begrepen wat wij als plan opperden en gingen direct aan het werk. Dagen zijn ze op zoek geweest naar de tegels die wij wensten en die binnen het budget pasten! Hulde daarvoor aan Elles en Marian!”

“De datum werd bepaald en binnen tien dagen waren de badkamer en het toilet geheel gerenoveerd.  Dat in dit tijdsbestek hard gewerkt moest worden, zal niemand verbazen. Maar dit werd met veel vakmanschap, humor en koffie uitgevoerd. Wij zijn helemaal blij met het resultaat! In de praktijk blijkt het een ideale badkamer. Het materiaal houdt zich super. En belangrijk is: hoe Hollands het is om op de centen te passen, hoe Volendams het is om zich hieraan te houden!”

Bijzonder tegelwerk

Deze badkamer springt in het oog vanwege het bijzondere tegelwerk. Grote betontegels op de wand, iets lichtere tegels op de vloer en in de douchehoek een speels 10 x 10 cm tegeltje voor de afwisseling. De douchewand is een bouwtechnisch muurtje dat met een strokentegel uit dezelfde serie betegeld is. Hierdoor ontstaat er een inloopdouche. Mocht de familie dit uiteindelijk toch spatwaterdicht willen afsluiten, dan kan er een nisdeur voor geplaats worden.

badkamer en toilet in Zaandam - Bijzonder tegelwerk en ruim Sphinx badkamermeubel
badkamer en toilet in Zaandam - Bijzonder tegelwerk en ruim Sphinx badkamermeubel

Ruim Sphinx badkamermeubel

Er is gekozen voor een breed Sphinx badkamermeubel met een brede keramische wastafel. Hierdoor is er voldoende ruimte tijdens spitsuur en een keramische wastafel staat garant voor een lange levensduur. De twee opbouwkranen hebben één hendel om de temperatuur en stroomsnelheid te bepalen. Sphinx heeft een goed assortiment badkamermeubelen waarbij het opbergmak en de kleurkeuzes uniek zijn. De grote spiegel met ledverlichting maakt het plaatje compleet.

Rimfree toilet in een aparte ruimte

De familie van Geffen heeft de luxe dat het toilet los is van de badkamer. Hierdoor is er extra privacy gecreëerd. De tegels zijn natuurlijk gelijk aan de badkamer, voor eenzelfde sfeer. Er is gekozen voor een Sphinx 345 rimfree toilet. Dit randloze toilet heeft geen spoelrand, waardoor er geen kalk en bacteriën onder de rand kunnen huizen. Hierdoor ontstaan er minder snel geurtjes. Het compacte toiletmeubeltje is handig om bijvoorbeeld toiletrollen op te ruimen.

badkamer en toilet in Zaandam - Rimfree toilet in een aparte ruimte
badkamer en toilet in Zaandam - Rimfree toilet in een aparte ruimte

Wilt u meer informatie of advies? 

Ben je geïnspireerd door deze mooi badkamer in Zaandam? Bliek Sanitair gaat ook graag voor jou aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. We werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
badkamer en toilet in Zaandam - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken