Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Badkamer met
DUBBELE WASTAFEL

Badkamermeubel met dubbele wastafel Badkamermeubel met dubbele wastafel  
Badkamer met dubbele wastafel - Samenvatting badkamer met dubbele wastafel

Binnenkijken bij...
Een badkamer met dubbele wastafel

Gemaakt door:Bliek Sanitair uit Volendam
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Comfort in de ochtend en wellness in de avond

Elkaar 's ochtends niet in de weg lopen en 's avonds genieten van een heerlijke douche. Met deze wensen kwam een gezin bij onze badkamer showroom in Volendam langs. Samen kwamen we tot een ontwerp waar comfort en luxe elkaar ontmoeten. Ontdek hoe wij hoe wij met een dubbele wastafel en regendouche onze unieke twist aan de badkamer hebben gegeven.

Dubbele wastafel

De familie heeft dit badkamermeubel met dubbele wastafel uitgekozen om hun ochtend- en avondroutine zo comfortabel mogelijk te maken. Het badmeubel is voorzien van kranen en handdoekhouders aan weerszijden, wat zorgt voor een prettig gezamenlijk gebruik van de badkamer. Daarnaast bieden de vier houtlook onderkasten voldoende opbergruimte voor allerlei benodigdheden.

Badkamermeubel met dubbele wastafel
Badkamer met dubbele wastafel - Dubbele wastafel & Regendouche

Regendouche

Voor de doucheruimte hebben we gekozen voor een regendouche, wat een heerlijk moment van ontspanning biedt. Het brede oppervlak van de douchekop geeft een zachte straal water af, dat gelijkmatig over het lichaam verspreidt. Zo kan de familie volledig genieten zonder zich zorgen te maken over koude plekken of drukpuntjes. Om de ruimtelijke sfeer verder te benadrukken, hebben we gekozen voor een inbouw regendouche, inbouw nis en glazen douchedeur.

Met een dubbele wastafel verloopt het drukke ochtendritueel een stuk aangenamer

Toiletruimte in badkamerstijl

De toiletruimte heeft hetzelfde ontwerp als het toilet in de badkamer, wat zorgt voor harmonie en rust in huis. Beide wc's zijn aan de muur bevestigd, waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat en ze gemakkelijker schoon te maken zijn. We hebben niet alleen dezelfde grijze basistegels gebruikt, maar ook de accenttegels, het bedieningspaneel en de toiletrolhouder komen terug in de toiletruimte.

Badkamer met dubbele wastafel - Toiletruimte & Afspraak maken
Badkamer met dubbele wastafel - Toiletruimte & Afspraak maken

Ook een badkamer met dubbele wastafel?

Bij Bliek Sanitair in Volendam creëren we badkamers met het hoogste niveau van comfort en luxe. We staan klaar om samen aan de slag te gaan voor jouw nieuwe badkamer. Misschien viel je oog wel op deze dubbele wastafel? Samen kijken we welk sanitair, meubilair en soort tegels aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Kom langs bij onze showroom in Volendam en ontdek onze badkamers en badkamermeubels met dubbele wastafel. We verwelkomen je graag!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken