Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Badkamer met grote inloopdouche in Purmerend

Badkamer met inloopdouche - Badkamer met inloopdouche Badkamer met inloopdouche - Badkamer met inloopdouche  
Badkamer met inloopdouche - Samenvatting Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend

Binnenkijken bij...
Een badkamer met grote inloopdouche

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Purmerend
Type badkamer:Japandi badkamer
Wensen van de klant:Een ruimtelijk gevoel met een grote inloopdouche en houten accenten

Deze badkamer uit Purmerend ademt ruimtelijkheid dankzij slimme oplossingen in ontwerp, meubilair en sanitair. Betonlook tegels vormen een solide basis voor een inrichting met fraaie badkamer producten. We maakten statements met organische vormen, hout en een grote inloopdouche. Kijk je met ons mee?

Slimme badkamer indeling

De eigenaren vroegen Bliek Sanitair om mee te denken met het ontwerp. Samen kwamen we uit op een indeling die met alle gebruiksmomenten in de badkamer rekening houdt. Zo is de grote inloopdouche eenvoudig te betreden en is het toilet vlakbij de deur geplaatst; wel zo eenvoudig bij nachtelijke bezoekjes. Verder kozen we voor een badkamermeubel met twee waskommen, zodat meerderen hun ochtend- of avondritueel tegelijk kunnen uitvoeren.

Grote inloopdouche

Een inloopdouche met glazen wand versterkt het ruimtelijke gevoel in de badkamer. We trokken de doucheruimte over de gehele breedte van de badkamer. Dit geeft een fraai aanzicht bij het betreden van de badkamer. We kleedden de doucheruimte aan met een douchegoot in contrasterende kleur en een stijlvol nisje voor verzorgingsproducten. En met deze inbouw doucheset brachten we een statement van jewelste aan. De kleur van de douche komt overeen met de stangen en scharnieren van de douchewand. Op deze manier creëerden we eenheid in de doucheruimte.

Badkamer met inloopdouche - Grote inloopdouche & Meubels met latjes
Badkamer met inloopdouche - Grote inloopdouche & Meubels met latjes

Badkamermeubel met latjes

Het ribbelfront op meubels is terug van weggeweest. Met dit botanische tintje op het badkamermeubel en de wandkast versterkten we de aanwezigheid van de Japandi stijl in de badkamer. De meubels met latjes bieden ruime opbergmogelijkheden. Zo pasten we een van de laatste badkamertrends van 2023 slim toe in de badkamer.

Een ronde of organisch gevormde spiegel maakt het plaatje bij de wastafel compleet.

Toilethoek met hangend toilet

In de toilethoek pasten organische vormen en ruimtelijke oplossingen toe. We zorgden voor kalmte door te kiezen voor een hangend toilet met glooiende vormen. De drukplaat, toiletborstelhouder en toiletrolhouder in chromen kleur zorgen voor harmonie in de badkamer. Ten slotte biedt het inbouwreservoir ruimte voor een aantal functionele decoraties, zoals een vaas en geurstokjes.

Badkamer met inloopdouche - Verbinding natuur en afspraak maken
Badkamer met inloopdouche - Verbinding natuur en afspraak maken

Ook liefhebber van een grote inloopdouche?

Deze badkamer uit Purmerend is een prachtig voorbeeld  van de ruimte slim benutten. Kleuren, vormen en materialen matchen door de gehele badkamer, wat een harmonieus gevoel geeft. De grote inloopdouche, hangend meubilair en strak weggewerkt sanitair bieden een ruimtelijk gevoel. Wij van Bliek Sanitair geven je de ruimte om jouw droombadkamer te beschrijven. Daarnaast tekenen we graag het ontwerp, geven we vakkundig productadvies en verzorgen we de installatie van jouw nieuwe badkamer. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken