Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Badkamer met maatwerk douchecabine in Purmerend

Badkamer met maatwerk douchecabine in Purmerend - Badkamer met maatwerk douchecabine in Purmerend Badkamer met maatwerk douchecabine in Purmerend - Badkamer met maatwerk douchecabine in Purmerend  
Badkamer met maatwerk douchecabine, open opbergkast en toilet met tegels in natuurlijke kleuren en vormen

Binnenkijken bij...
Een badkamer met maatwerk douchecabine

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Purmerend
Type badkamer:Badkamer met natuurlijke uitstraling
Wensen van de klant:Inrichting gericht op wellness met het buitenleven als inspiratie

Deze badkamer uit Purmerend is volledig gericht op heerlijke ontspan momenten. In elke hoek is de natuurlijke uitstraling voelbaar, waarbij de combinatie van luxe en invloeden van buiten elkaar versterken. Om de badkamer nog meer op wellness te richten maakte het wandcloset plaats voor een royaal bad. Het overgebleven toilet hebben we met een complete make-over tot een comfortabele plek gemaakt.

Specialist in maatwerk oplossingen

De bewoners zijn in hun nopjes met de realisatie door Bliek Sanitair. De 120x60 cm douchecabine is een maatwerk oplossing voor in de boeken! De plaatsing tegen de houtlook tegels matcht tot in de puntjes met de matzwarte lijsten en glazen wand en deur. We kozen voor een chroomkleurige doucheset met een elegante, minimalistische uitstraling. De opberg schapjes naast de douchecabine trekken matzwart en houtlook verder door in de badkamer. Een praktische maatwerk oplossing die bijzonder fraai oogt bij binnenkomst. 

Wellness ten top

Omdat de woning in Purmerend gelijkvloers is, concludeerden we met het gezin dat er met 1 toilet geleefd kon worden. Hierdoor ontstond de mogelijkheid om de badkamer meer op wellness in te richten. Dit keuze viel op een luxe bad met betegelde zijkant. De fraaie plaatsing tegen de muur ademt luxe, waarbij de matzwarte designradiator een stoer randje meegeeft.

Een ronde spiegel met ledverlichting ademt natuur en exclusiviteit.

Ronde badkamerspiegel met ledverlichting en tegen muur geplaatst bad
Badkamer met maatwerk douchecabine, eiken badkamermeubel, open opbergkast en spiegel met ledverlichting

Fraaie opbergmogelijkheden

Met het eiken badkamermeubel en de matzwarte opbergplanken heeft de badkamer twee eyecatchers van formaat te pakken. Alle badkamer accessoires krijgen een plekje in de onderkasten, terwijl de plankjes gevuld kunnen worden met badtextiel en decoraties.

Toiletrenovatie

Omdat er nog maar een wc in huis is, besloot het gezin om een frisse start met dit kleine kamertje te maken. Door de toiletruimte te voorzien van zandkleurige wandtegels en donkergrijze vloertegels creëerden we een natuurlijke uitstraling. Aanvullend bieden het hangende toilet en de handige fontein bieden het gewenste gemak. We zochten een extraatje om de natuurlijke en praktische elementen samen te brengen. Het nisje met spotlight en kiezel mozaïek tegeltjes bleek de uitkomst en bracht de verbinding waar de bewoners naar op zoek waren.

Toiletruimte met tegels in natuurtinten, wit fontein en hangend toilet, en nisje met spotlight en strip van na en nisje met accenttegels die een pad van stenen tonen
Badkamer met maatwerk douchecabine in Purmerend - Toilet & Afspraak maken

Ook liefhebber van luxe en natuur?

Deze badkamer uit Purmerend is een prachtig voorbeeld van het toepassen van maatwerk. Dit zien we met diverse keuzes terug bij het ontwerp, de indeling en de sanitair keuzes. Wij zijn expert in maatwerk van begin tot eind en vertalen jouw wensen in een doordacht ontwerp, gerichte productkeuzes en een vakkundige installatie. Mogen wij ook jouw partner voor een badkamer- en toiletverbouwing zijn? We zien je graag terug in onze showroom!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken