Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Badkamer met wasmachine in Broek in Waterland

badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - badkamer met wasmachine in Broek in Waterland badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - badkamer met wasmachine in Broek in Waterland  
badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - samenvatting broek in waterland

Binnenkijken bij...
Een badkamer met wasmachine

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Broek in Waterland
Type badkamer:Strak ingerichte badkamer
Wensen van de klant:Genoeg ruimte voor de wasmachine en droger

Onze klant uit Broek in Waterland wilde graag een nieuwe badkamer, met genoeg ruimte voor de wasmachine en droger. Daar zijn wij van Bliek Sanitair mee aan de slag gegaan. Niet onbelangrijk: de klant heeft tien jaar garantie op de producten, doordat er gekozen is voor Bruynzeel producten.

Witte basis in combinatie met mozaïek

In deze badkamer is gekozen voor een witte basis. De muren in de badkamer zijn betegeld met een mooie rechthoekige tegel van het merk Saloni. Voor het contrast is er een mozaïekstrook van Mosaico in de doucheruimte aangebracht. De mozaïekstrook komt ook terug op de muur achter het toilet. Ook het badkamermeubel is wit, waardoor het mozaïek echt een eyecatcher is in de badkamer.

Praktische oplossing voor de wasmachine

Vaak moet er in de badkamer ook plaats gemaakt worden voor de wasmachine en de droger. In deze badkamer passen de wasmachine en de droger precies naast de douchecabine.  Het uitschuifbare plankje tussen de wasmachine en de droger is erg praktisch, omdat men daar gemakkelijk de handdoeken kan opvouwen. Bliek Sanitair uit Volendam, vlakbij Broek in Waterland, heeft samen met de klant een mooi ontwerp gemaakt en daarbij de juiste producten gezocht.

badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - praktische oplossing voor de wasmachine en badkamermeubel
badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - praktische oplossing voor de wasmachine en badkamermeubel

Badkamermeubel met veel ruimte

Er is gekozen voor een badkamermeubel met een hoog model mengkraan. Omdat er voldoende opbergruimte in de badkamer moest zijn is er ook een bijbehorende hoge kast geplaatst. De opbouwkom op de wastafel is asymmetrisch op het blad geplaatst, waardoor er veel aflegruimte naast de wastafel is. Een mooie strakke spiegel inclusief verlichting maakt het meubel compleet.

Toilet met stoere tegels

Het toilet heeft uniek tegelwerk in deze woning in Broek in Waterland. Daar is bewust voor gekozen, omdat de vloer op de benedenverdieping doorloopt in het toilet. De nieuwe wandtegels moesten dus aansluiten bij de vloertegels. Een stoere grijze tegel met diverse kleurnuances past perfect bij de natuurstenen woonvloer. De matwitte wandtegel, het Sphinx toilet en de fontein maken het plaatje compleet.

badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - toilet en meer informatie of advies
badkamer met wasmachine in Broek in Waterland - toilet en meer informatie of advies

Wilt u meer informatie of advies? 

Ben je geïnspireerd door deze mooie badkamer in Broek in Waterland? Bliek Sanitair gaat ook graag voor je aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp. We werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Edam, Monnikendam en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken