Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close

Badkamer met een warme look in Volendam

Badkamer met een warme look in Volendam - Badkamer met een warme look in Volendam Badkamer met een warme look in Volendam - Badkamer met een warme look in Volendam  
Badkamer met een warme look in Volendam - samenvatting Volendam

Binnenkijken bij...
Een warme badkamer

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Volendam
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Praktische badkamer met opbergruimte, warme tegels
en een houtlook vloer

De familie in Volendam wilde een praktisch ingerichte badkamer met opbergruimte, mooie warme tegels en een houtlook vloer. Bliek Sanitair ging aan de slag met een verrassend ontwerp. Het resultaat? Een prachtige warme badkamer, waar de familie weer volop van kan genieten! 

Tevreden klant aan het woord

De familie uit Volendam was blij verrast met de nieuwe badkamer. "We hebben een kleine badkamer en wilden een ruimere douchecabine, een wastafel met een kast eronder en een kolomkast. Door het goede advies van Bliek Sanitair hebben we dit kunnen realiseren met als resultaat een hele mooie, fijne en praktische badkamer."

We zijn zeer tevreden over de vriendelijke, oplossingsgerichte en goede service van Bliek Sanitair

Luxe doucheruimte en toilet 

Dankzij het slimme ontwerp is er plaats voor een luxe doucheruimte, badkamermeubel met volop opbergruimte en een toilet. In de doucheruimte is een hoekschuifdeur van Sealskin geplaatst. De handdoekradiator zorgt vervolgens voor een warme handdoek na het douchen. De badkamer is ook voorzien van een luxe toilet van Sphinx. De houtlook vloer is in de gehele badkamer geplaatst. Dit geeft de badkamer zijn warme, natuurlijke sfeer. 

Badkamer met een warme look in Volendam - Doucheruimte en toilet en meer informatie of advies
Badkamer met een warme look in Volendam - Doucheruimte en toilet en meer informatie of advies

Wilt u meer informatie of advies? 

De familie uit Volendam was zeer tevreden over de service van Bliek Sanitair. "We vonden dat Bliek Sanitair een goede, ruime planning heeft gemaakt. Hierdoor was onze badkamer volgens planning op tijd klaar. We zijn zeer tevreden over de vriendelijke, oplossingsgerichte en goede service van Bliek Sanitair." Ben je ook toe aan een nieuwe badkamer? We gaan ook graag voor je aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. We werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken