Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend

Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend - Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend - Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend  
Toilethoek en meubelhoek met betonlook tegels en matzwarte accenten

Binnenkijken bij...
Een betonlook badkamer

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Purmerend
Type badkamer:Betonlook badkamer
Wensen van de klant:Ruimtelijk met een mix van stoer en elegant

Deze badkamer uit Purmerend combineert stoere en natuurlijke accenten tot in perfectie. Betonlook en matzwart geven een industrieel karakter. Organische vormen, hout en houtlook bieden een knipoog naar de natuur. Deze mix biedt een ruimtelijk effect. Kijk je met ons mee?

Betrouwbare badkamerspecialist

Mevrouw Helsloot, trotse eigenaar van deze badkamer, is in haar nopjes met de oplevering van Bliek Sanitair: "Erg fijne betrouwbare badkamerspecialist die met je meedenkt van begin tot eind! Halen het maximale voor je eruit binnen het gestelde budget. Ze werken super netjes, snel en zijn zeer behulpzaam! Binnen 1,5 week hebben ze een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd. Super blij met het eindresultaat en de service die ze hebben verleend," aldus mevrouw Helsloot.

Ruimtelijk gevoel

De betonlook vloer- en wandtegels vormen een solide basis van de badkamer. Het grote tegelformaat en de zachte kleurstelling ogen ruimtelijk. Met de grote spiegel geeft de badkamer meer diepte, wat versterkt wordt door het badkamerraam aan de overzijde. Het zwevende toilet en badkamermeubel, inbouw kranensets en de dunne elektrische designradiator maken het ruimtelijke plaatje compleet. 

Matzwarte waskom, kraan, zeepdispenser en plantenbakje op eiken badkamermeubel
Sfeerbeeld van het badkamer aanzicht bij binnenkomst en beeld van de doucheruimte

Matzwarte blikvangers

Wat dacht je van een matzwart toilet met accessoires in dezelfde kleur? Samen met de designradiator en het ventilatierooster in matzwart komt de toilethoek tot leven. Bij het badkamermeubel is het ook smullen geblazen met een matzwarte sierlijst, waskom, inbouwkraan en zeepdispenser. De combinatie met hout en betonlook is een reden om vroeg op te staan. Spotlights, voegen luxaflexen in zwart zijn waardevolle accenten die het oog voor detail benadrukken.

Verbinding met de natuur

Het buitenleven halen we naar binnen met de riante lichtinval, organische vormen en natuurlijke materialen. Het houten badkamermeubel met ruige oppervlak is een echte eyecatcher! In de doucheruimte is ingericht met wanden in houtlook, waarbij de plantjes bij het badkamermeubel en de toilethoek fris ogen. 

Toilethoek met betonlook tegels, matzwarte accesoires, toilet en elektrische radiator
Betonlook badkamer met hout en matzwart in Purmerend - Verbinding natuur en afspraak maken

Betonlook in jouw badkamer?

Deze badkamer uit Purmerend is een prachtig voorbeeld van 'stijlvol less is more', waarbij de synergie tussen industriële en natuurlijke elementen overal voelbaar is. Voel jij je thuis in deze badkamer en is dit jouw plek om dagelijks van de genieten? Wij van Bliek Sanitair luisteren naar je wensen en denken graag met je mee. Vervolgens ontwerpen we de badkamer, kiezen we mooie tegels en sanitair uit en verzorgen onze vakmensen de installatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken