Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close

Complete toiletruimte met natuurtinten in Purmerend

Complete toiletruimte met natuurtinten - Complete toiletruimte met natuurtinten Complete toiletruimte met natuurtinten - Complete toiletruimte met natuurtinten  
Complete toiletruimte met natuurlijke invloeden

Binnenkijken bij...

Een compleet gerenoveerde toiletruimte met natuurtinten

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Purmerend
Type toilet:Klein toilet met natuurlijke uitstraling
Wens van de klant:Een natuurlijke uitstraling met stijlvolle decoraties

Bij de renovatie van deze complete toiletruimte in Purmerend stond de natuur centraal. De liefde voor natuur met een industrieel tintje mocht terugkomen, in combinatie met het optimaal benutten van de ruimte. Het succes van deze renovatie zit in de slimme indeling en keuze voor bepaalde kleuren en sanitair. Kijk je mee?

Specialist in complete toiletruimtes

Wij zijn volledig betrokken bij de complete renovatie van het toilet. Dat begint bij het luisteren naar de wensen, waarna we de mogelijkheden bespreken. Daarna volgt er een definitief ontwerp, waarin we graag adviseren welk sanitair en toilet accessoires goed passen. Tijdens de renovatie verzorgen maken we altijd duidelijke afspraken. Deze binnenkijker is een inspirerend voorbeeld wat we graag met je delen.

Inrichting klein toilet

De uitdaging bij dit toilet was om zoveel mogelijk een ruimtelijk gevoel te creëren. Riante wand- en vloertegels in zachte natuurtint zijn een solide basis voor een ruimtelijke inrichting. De sanitair keuzes vielen op een zwevend toilet en een in de hoek geplaatst toiletmeubel met compacte waskom en inbouwkraan. De trendy spiegel met een langwerpig karakter laat het toilet ook groter aanvoelen.

Complete toiletruimte met natuurtinten - Ruimtelijk & Natuurlijk
Complete toiletruimte met natuurtinten - Ruimtelijk & Natuurlijk

Knipoog naar de natuur

De zachte zandkleurige tegels met levendige uitstraling brengen de toiletruimte natuurlijke puurheid. Het reservoir met stenen accenttegels en de ronde waskom versterken dit effect en laten je van het strand de boulevard oplopen. Matzwarte accenten zorgen voor een industrieel tintje.

Decoraties voor de finishing touch

Deze smalle spiegel is erg in trek bij onze klanten. Het speelse design heeft weinig ruimte nodig en behoudt toch een praktisch karakter. Ook het plankje is een prachtige plek voor bijvoorbeeld geurstokjes. De organisch gevormde decoraties zorgen met een oranje gloed voor een heerlijk buitengevoel. Als laatste dachten we ook na over accentkleuren; om eenheid en harmonie te behouden kozen we veen aantal zwarte en witte accenten, waarbij het gebruik van de kleuren in balans is gebleven.

Toiletruimte met decoraties in een natuurlijke uitstraling
Complete toiletruimte met natuurtinten - Verbinding natuur en afspraak maken

Ook toe aan een mooie toiletruimte?

Dit toilet uit Purmerend is een prachtig voorbeeld hoe je het buitenleven naar binnen haalt. Heb jij ook een toilet dat toe is aan een renovatie? Wij hebben veel ervaring met toiletverbouwingen. Kom eens vrijblijvend langs om samen de mogelijkheden te bespreken. We helpen graag met het ontwerpen en inrichten van de toiletruimte. Onze eigen vakmensen verzorgen de installatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken