Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Douchecabine voor een kleine badkamer - Douchecabine voor een kleine badkamer

Douchecabine voor een kleine badkamer

Wassen, zingen en ontspannen: we doen het allemaal onder de douche! Ook in de kleine badkamer moet daar genoeg ruimte voor zijn. Bij Bliek Sanitair weten we hoe we de douchecabine slim kunnen indelen. In dit blog zetten we handige oplossingen voor je op een rijtje.

Douchecabine met schuifdeur

Zeker in de kleine badkamer is de douchedeur een belangrijke keuze. Het openen van een draaideur neemt vrij veel ruimte in beslag en bovendien kun je geen spullen meer ervoor plaatsen. Een schuifdeur is een stijlvol alternatief! HSK heeft een Premium Softcube schuifdeur die opvalt in zowel design als techniek. De schuifdeur heeft een vlakke, metalen deurgreep. Bij het openen van de schuifdeur ontstaat een royale ingang en volop bewegingsvrijheid.

Douchecabine met glazen schuifdeur
Douchecabine voor een kleine badkamer - Douchecabine met schuifdeur en hoekinstap vouwdeur

Douchecabine kwartrond of pendeldeur

Voor de kleine badkamer heeft HSK ook Atelier Plan; slimme doucheoplossingen die zich aanpassen aan jouw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een kwartrond model. De ruimte wordt optimaal benut, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor je andere badkamerspullen. Een andere praktische oplossing is een pendeldeur. Deze deur kan zowel naar buiten als binnen geopend worden. Ideaal voor hoeken of nissen! 

Kies voor een inbouw douchekraan

De douchecabine is natuurlijk niet compleet zonder een douche. Inbouwdouchesets geven de doucheruimte een moderne uitstraling en brengen maximale bewegingsvrijheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze inbouwdouches van Hotbath. Alle techniek is in de muur verwerkt, waardoor er geen leidingen zichtbaar zijn. Zelfs een luxe regendouche is mogelijk in een kleine douchecabine! 

Douchecabine voor een kleine badkamer - Kies voor een inbouw douchekraan en nis
Douchecabine voor een kleine badkamer - Kies voor een inbouw douchekraan en nis

Nis voor al je douchespullen

Over mooi in de muur gesproken. Met een nis kun je alle douchespullen in de muur opbergen. Zeg maar vaarwel tegen losslingerende douchespullen op de vloer! Looox heeft trendy nissen voor de douche, die in de muur verwerkt worden. Een douchecabine met inbouwdouche en inbouwnis ziet er daarnaast erg modern en ruimtelijk uit. Zo haal je het maximale uit je kleine badkamer! 

Maatwerk douchecabine voor de kleine badkamer

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een douchecabine op maat. Bij Bliek Sanitair kijken we graag naar de mogelijkheden voor je kleine badkamer en maken we een passend ontwerp. Zelfs schuine wanden en lastige wanden zijn geen opgave. Zowel de douchewand als het glaswerk kunnen namelijk op maat gemaakt worden. Jouw badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam geeft je graag vrijblijvend advies. 

Douchecabine voor een kleine badkamer - Maatwerk douchecabine voor de kleine badkamer
Deel dit artikel
Douchecabine voor een kleine badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Douchecabine voor een kleine badkamer - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Gerelateerde blogs
 

5 voordelen van de Sunshower Pure

Soepel en ontspannen de dag beginnen? De Sunshower Pure maakt het mogelijk. Lees over de vijf voordelen.

Lees meer
 

Van bad naar inloopdouche

Wil je meer ruimte, een nieuwe uitstraling of gemakkelijker in- en uitstappen? Ruil je bad in voor een inloopdouche!

Lees meer
 

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Heb je een kleine badkamer en wil je toch een bad? Lees dit blog voor goede tips.

Lees meer
Douchecabine voor een kleine badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
Waardering van onze klanten
Douchecabine voor een kleine badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties