Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Familiebadkamer in Broek in Waterland

Familiebadkamer te Broek in Waterland - Familiebadkamer te Broek in Waterland Familiebadkamer te Broek in Waterland - Familiebadkamer te Broek in Waterland  
Familiebadkamer te Broek in Waterland - samenvatting Broek in Waterland

Binnenkijken bij...
Een familiebadkamer

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Broek in Waterland
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Badkamer producten op maat, voor extra comfort

Bliek Sanitair ontwierp en installeerde een prachtige badkamer bij een familie in Broek in Waterland. De familiebadkamer heeft een modern design en is op maat gemaakt. Laat je inspireren door deze luxe familiebadkamer.

Familiebadkamer naar wens

In de showroom van Bliek Sanitair in Volendam koos de familie voor tegels, sanitair en verwarming die precies bij hun wensen aansloten. “Je wordt gewezen op oplossingen waar je zelf niet aan denkt.” Op de vloer zijn prachtige tegels van Sphinx gelegd, die ook doorlopen in de doucheruimte. Dat geeft de badkamer een rustige, moderne sfeer. Ook het wandcloset is van Sphinx. Deze uitvoering uit de 345 serie biedt extra comfort, omdat je gemakkelijk onder het toilet schoonmaakt. De optimale temperatuur wordt geregeld door de moderne Vasco radiator, uit de serie Flatline.

Thebalux badkamermeubel voor functionaliteit en design 

Het moderne badkamermeubel van Thebalux valt op in het geheel. Er is gekozen voor de serie Beat, met een afmeting van 120 cm x 45 cm. Het meubel is voorzien van twee greeploze laden, die zacht sluiten vanwege de demping. Dankzij de toegevoegde spiegel- en wandkast is er veel opbergruimte gecreëerd voor de familie. Het badkamermeubel van Thebalux is tijdloos. Op het stijlvolle design raak je niet snel uitgekeken en het hoogwaardige plaatmateriaal zorgt ervoor dat het meubel lang mooi blijft.

Familiebadkamer te Broek in Waterland - Thebalux badkamermeubel voor functionaliteit en design
Familiebadkamer te Broek in Waterland - Thebalux badkamermeubel voor functionaliteit en design

Comfortabele douche op maat

De familie kan genieten van een prachtige douchecabine met draaideur van HSK. De familie wilde de vloer van de douche iets lager, zodat het plafond met de regendouche niet te dicht op het hoofd zou zitten. Dat is gelukt. Er zijn extra tegeltjes verwijderd, voor extra douchecomfort. Daarnaast is het plafond opnieuw gestuukt door echte vakmensen. “Het is precies geworden zoals ik in gedachte had.”

Je wordt gewezen op oplossingen waar je zelf niet aan denkt
Familiebadkamer te Broek in Waterland - Advies

Wil je meer informatie of advies? 

Wil je ook genieten van een nieuwe badkamer op maat? Zoals deze stijlvolle badkamer voor het hele gezin? Neem contact op met Bliek Sanitair. We ontwerpen graag een badkamer die precies aansluit op je wensen. We werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken