Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Familie badkamer in Purmerend

Familie badkamer in Purmerend - Familie badkamer in Purmerend Familie badkamer in Purmerend - Familie badkamer in Purmerend  
Familie badkamer in Purmerend - samenvatting Purmerend

Binnenkijken bij...
Een familie badkamer

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Purmerend
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Wasmachine en droger ingebouwd, zwevende producten en inbouwkranen

De badkamer is een belangrijke plek in huis, waar we vaak de dag beginnen en eindigen. We poetsen onze tanden, nemen een verfrissende douche en werpen een laatste blik in de spiegel. Zeker in een familie wordt de ruimte optimaal benut. De familie in Purmerend had dan ook de wens voor een complete familie badkamer. Bliek Sanitair bracht de wensen in kaart en ging aan de slag met een uniek ontwerp. Het resultaat kun je hier bekijken! 

Alle wensen in één badkamer

De familie had een aantal belangrijke wensen voor de badkamer. Het toilet en het badkamermeubel moesten zwevend geplaatst worden, zodat de vloeroppervlakte vrij bleef. Daarnaast was er de wens voor een ingebouwde douche, dimverlichting met spotjes en een spiegel met verlichting. Ook wou de familie een wasmachine en een droger, die op een elegante manier naast elkaar geplaatst moesten worden. Op basis van deze wensen ging de badkamerspecialist aan de slag met een slim ontwerp. 

Om alle producten in de badkamer op een slimme manier te plaatsen, zijn er tijdens de verbouwing slimme aanpassingen gemaakt. De waterleidingen voor de wastafel, de douche en de radiator zijn verlegd. Het plafond in verlaagd, zodat de verlichting verwerkt kon worden. Zo paste alle wensen in de beschikbare vierkante meters. 

Ingebouwde wasmachine en droger 

Een wasmachine en droger in de badkamer is praktisch. Maar hoe plaatst je die op een elegante manier? Bliek Sanitair heeft de wasmachine en droger naast elkaar ingebouwd in een antraciete kast. Stijlvol en ontzettend handig! Om de producten in de badkamer te plaatsten, moest er tijdens de verbouwing wel het een en ander gebeuren. De aansluitingen van de wasmachine zijn verlegd en de stopcontacten zijn verplaatst. 

Familie badkamer in Purmerend - Wasmachine en droger in de badkamer
Familie badkamer in Purmerend - Wasmachine en droger in de badkamer

Volop opbergruimte in de familie badkamer

Om extra opbergruimte te creëren zijn er boven de wasmachine en droger twee houten planken geplaatst. Ideaal voor het opbergen van wasmiddel, handdoeken en andere badkamerbenodigdheden. Tegenover de wasruimte staat het badkamermeubel. Het meubel heeft dezelfde houttint als de houten planken en bevat twee diepe lades. De keramische wastafel en de Hotbath wastafelkraan maken het plaatje compleet. 

Luxe douche en toilet met privacy

De familie badkamer biedt volop privacy. De luxe douchecabine is achter een wandje geplaatst, maar behoud dankzij de glazen deuren wel zijn ruimtelijke uitstraling. De douchekranen van Hotbath zijn ingebouwd. Alle techniek is onzichtbaar in de wand geplaatst, wat zorgt voor een moderne look. De familie heeft de luxe dat ook het toilet achter een wandje in geplaatst, voor extra privacy. Er is gekozen voor een verkort toilet van Duravit met een TECE inbouwreservoir. De spoelrand ontbreekt, waardoor het toilet makkelijk schoon te maken is. Super hygiënisch!

Familie badkamer in Purmerend - Douche, toilet en advies
Familie badkamer in Purmerend - Douche, toilet en advies

Wil je meer informatie of advies? 

Ben je geïnspireerd door deze badkamer in Purmerend? En wil je ook een slimme indeling voor jouw familie badkamer? Bliek Sanitair gaat ook graag voor jou aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken