Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


GROENE Badkamer
IN AMSTERDAM

Groene badkamer in Amsterdam - Groene badkamer in Amsterdam Groene badkamer in Amsterdam - Groene badkamer in Amsterdam  
Groene badkamer in Amsterdam - Samenvatting groene badkamer Amsterdam

Binnenkijken bij...
Een groene badkamer

Gemaakt door:Bliek Sanitair uit Volendam
Type badkamer:Groene badkamer
Wensen van de klant:Comfort en wellness in een uniek jasje
Woonplaats:Amsterdam

Voor een familie uit Amsterdam creëerden we deze groene badkamer, met tegels die we zelfs doortrokken naar het plafond. De badkamer inrichting ademt comfort en luxe. Wat dacht je van een ligbad waar het wellness vanaf spat? Of een dubbele wastafel die zich zelfs bij de drukste ochtendspits staande houdt? Laat je inspireren door deze groene badkamer in Amsterdam.

Groene tegels

De fundering van de badkamer bestaat uit groene tegels in een pastel tint. Deze lichte kleur staat voor frisheid en kalmte, waardoor de ruimte uitnodigt om in te ontspannen. Samen gingen we voor een gedurfd visueel statement, namelijk het betegelen van het plafond. Hiermee lijken de wanden optisch hoger, waardoor de ruimte groter aanvoelt. Bijkomende voordelen zijn de waterbestendigheid, geluidsabsorptie en de kleinere kans op de vorming van schimmel. We vinden de tegels ook terug in de douchehoek en aan de wanden van het hoekbad.

Groene badkamer in Amsterdam - Groene tegels & Ligbad
Hoekbad met betegelde wanden en eiken badplankje in een groene badkamer

Hoekbad

Over het bad gesproken: met deze back-to-wall versie kunnen de familieleden op elk gewenst moment van wellness genieten. De inbouw badkraan en handdouche hebben een minimalistische uitstraling, met meer gevoel van ruimte rondom het bad. Het eiken badplankje brengt een goed boek en een glas wijn binnen handbereik.

 

Groene tegels aan het plafond creëren een visueel statement

Dubbele wastafel

Deze dubbele wastafel biedt de familie een soepel ochtend- en avondritueel in de badkamer. In de eerste plaats kunnen twee personen tegelijk de wastafel gebruiken, zodat er minder op elkaar gewacht hoeft te worden. Het biedt meer privacy tijdens het klaarmaken en bevordert een efficiënte ochtendroutine. Daar bovenop bieden de greeploze onderkasten en handdoek houders voor de nodige opbergruimte. Zo oogt het meubel altijd kalm en kan de volledige focus op persoonlijke verzorging gelegd worden.

Dubbele wastafel met chromen kranen en witte onderkast in een groene badkamer
Groene badkamer in Amsterdam - Dubbele wastafel & Afspraak maken

Een badkamer met groene tegels iets voor jou?

Bij Bliek Sanitair in Volendam maken we graag originele badkamers. Wat vind jij van de gewaagde badkamer keuzes van dit gezin uit Amsterdam? Valt jou oog op de pastel groene tegels als basis voor jouw nieuwe badkamer? En zou jij ook gaan voor een betegeld plafond? Bezoek onze badkamer showroom in Volendam en vertel ons jouw wensen. Ga je met ons de uitdaging aan? We verwelkomen je graag!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken