Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Klassieke badkamer in Volendam

Klassieke badkamer in Volendam - Klassieke badkamer in Volendam Klassieke badkamer in Volendam - Klassieke badkamer in Volendam  
Klassieke badkamer in Volendam met houten badkamermeubel

Binnenkijken bij...
Een klassieke badkamer met moderne twist 

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Volendam
Type badkamer:Klassieke badkamer
Wensen van de klant:Klassieke uitstraling met een diagonaal betegelde vloer

De charmes van vroeger en de stijl van nu; een klassieke badkamer combineert het beste van twee werelden. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor deze stijl. Zo ook onze klant uit Volendam, die al een duidelijk beeld had van zijn ideale ontspanningsruimte. Een authentieke badkamer met een diagonaal betegelde vloer, maar wel met een moderne twist. Onze badkamerspecialist nam plaats achter de tekentafel en ging aan de slag met een uniek badkamerontwerp. Bewonder het eindresultaat van deze klassieke badkamer in Volendam. 

Bijzondere tegelcombinatie 

Wanneer je de badkamer binnenloopt vallen de bijzondere tegels direct in het oog. Er zijn diverse tegels geplaatst, maar de klassieke kleurcombinatie van zwart en wit speelt de hoofdrol. De vloer is diagonaal betegeld met witte en zwarte tegels. De wand is rustig gehouden met witte, glanzende tegels. We hebben wel wat speelse accenten aangebracht met zwarte mozaïek tegels. Boven de wastafel hebben we gekozen voor vierkante tegeltjes van Sartoria en in de doucheruimte kun je trendy hexagon-tegeltjes bewonderen. 

Klassieke badkamer in Volendam met moderne producten 

De combinatie van klassiek en modern zie je ook goed terug in de badkamerproducten. Het houtlook badkamermeubel is op maat gemaakt en heeft een klassieke uitstraling. De opbouwkommen van Thebalux en de wandmengkraan van Hotbath zijn juist heel modern. Ook de ronde spiegel past goed bij de trends van dit moment. Een ander bijzonder item in deze badkamer is de zwarte designradiator. De klassieke open structuur is kenmerkend voor deze radiator en de geavanceerde techniek zorgt voor een snelle warmteafgifte.

Klassieke badkamer in Volendam - houten badkamermeubel en inloopdouche
Klassieke badkamer in Volendam toiletruimte en inloopdouche

Luxe inloopdouche en stijlvol toilet

Deze klassieke badkamer in Volendam heeft alles in huis om in luxe te ontspannen. Neem nou de ruime inloopdouche. Compleet met een softclose douchecabine, ingebouwd bedieningspaneel en een fijne regendouche. Ook handig; een nis voor al je douchespullen. Deze nis zie je ook terug boven het toilet. Dankzij het ingebouwde spotje kun je mooie accessoires daar letterlijk in de spotlight zetten. Het randloze wandcloset past met zijn zwarte deksel en zwart bedieningspaneel helemaal bij de rest van de badkamer.

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze klassieke badkamer in Volendam? Kom langs in onze showroom voor diverse badkameropstellingen, mooie badkamerproducten en natuurlijk onze badkamerspecialisten. Zij kunnen je perfect adviseren over de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak, zodat we genoeg tijd voor je kunnen vrijhouden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Klassieke badkamer in Volendam - Advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken