Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Lichte badkamer in Diemen

Lichte badkamer in Diemen - Lichte badkamer in Diemen Lichte badkamer in Diemen - Lichte badkamer in Diemen  
Lichte badkamer in Diemen - samenvatting Diemen

Binnenkijken bij...
Een lichte en comfortabele badkamer 

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Diemen
Type badkamer:Lichte badkamer met Sunshower
Wensen van de klant:Mozaïektegels en een speelse uitstraling

Bliek Sanitair installeerde een prachtige badkamer met speelse elementen in Diemen. De badkamer heeft een slimme indeling die rekening houdt met de mooie lichtinval van het badkamerraam. Bliek Sanitair heeft deze badkamer met plezier en deskundigheid ontworpen voor een familie in Diemen.

Comfortabel douchen

De douche heeft een glazen douchewand van HSK. Hierdoor blijft de badkamer licht en open en kan het licht van het raam tot ver in de badkamer reiken. De douche is mooi afgewerkt met een Hotbath inbouwdouchekraan met regenhoofddouche en handdouche. De douche oogt hierdoor  rustig en opgeruimd. In de hoek van de douche is een Sunshower Solo geplaatst. De familie uit Diemen kan zo tijdens het douchen heerlijk genieten van de weldadige warmte van het infraroodlicht dat deze Sunshower geeft.

Badkamer met mozaïektegels

Op verschillende plekken zijn mozaïektegels aangebracht. De mozaïektegels komen terug in de douche, boven de dubbele wasbak en in de inbouwnis. Dit geeft een speels effect. De tegeltjes vormen een mooi contrast met de grote, witte wandtegels. Tegelijkertijd zorgen de kleurrijke mozaïektegeltjes ook voor eenheid in het ontwerp.

Lichte badkamer in Diemen - Bijzonder tegelwerk en ruim Sphinx badkamermeubel
Lichte badkamer in Diemen - Bijzonder tegelwerk en ruim Sphinx badkamermeubel

Douchetoilet voor extra comfort

De badkamer is slim ingedeeld. Hierdoor is er ruimte gecreëerd voor een douchetoilet. De douchewc geeft je een fris gevoel na ieder toiletbezoek omdat hij reinigt met water. Ook kon een ruim badkamermeubel van Bruynzeel met een dubbele wasbak geplaatst worden. Het badkamermeubel heeft een stoere houtlook die met de grijze vloertegels een natuurlijke uitstraling aan de badkamer geeft. 

Advies voor een slimme indeling? 

Wil je ook een badkamer die slim ingedeeld is? Neem contact op met Bliek Sanitair. We maken graag een ontwerp voor je dat helemaal aansluit op je wensen! Wij werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Lichte badkamer in Diemen - Advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken