Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Luxe badkamer in Zuidoostbeemster

Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - Luxe badkamer in Zuidoostbeemster Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - Luxe badkamer in Zuidoostbeemster  
Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - samenvatting luxe badkamer zuidoostbeemster

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer 

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Zuidoostbeemster
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een ligbad, regendouche en inbouwkranen

Bliek Sanitair uit Volendam heeft een luxe badkamer in Zuidoostbeemster gemaakt. De klant wilde graag een ligbad, een regendouche en inbouwkranen. De ruimte moest dus optimaal benut worden. Voor de toiletruimtes was er de wens voor eenzelfde uitstraling. Bliek Sanitair is samen met de klant tot het ideale ontwerp gekomen, waarin alle wensen van de klant zijn meegenomen. 

Badkamer met royale uitstraling

Voor de tegel in deze badkamer is gekozen voor de Sphinx Basilique. Deze fraaie tegel combineert de uitstraling van beton met het comfort van een keramische tegel. De tegel is makkelijk schoon te maken en door het grote formaat van 60 x 60 cm geeft het de badkamer een royale look. De eigentijdse kleur past goed bij het badkamermeubel en de moderne wastafel met schuinaflopende, moderne wasbak. Het badmeubel is maar liefst 120 cm breed, waardoor er voldoende ruimte is om alle badkamerspullen netjes op te bergen.

Badkamer met veel comfort

De badkamer heeft een douchehoek met een bouwtechnisch muurtje en een nisdeur van HSK. In de douche is een leuk en handig nisje verwerkt voor shampooflesjes. De designradiator in deze badkamer in Zuidoostbeemster is ook van het merk HSK. Fijn aan deze radiator is dat de verwarmingsbuizen voldoende tussenruimte bieden voor het opwarmen van meerdere handdoeken. Naast de douche en grote radiator is er ook een ruim bad geplaatst. Zo biedt deze badkamer alle mogelijkheden om heerlijk te genieten.

Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - Badkamer met veel comfort en mooie inbouwkranen: de finishing touch
Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - Badkamer met veel comfort en mooie inbouwkranen: de finishing touch

Mooie inbouwkranen: de finishing touch

De badkamer heeft een luxe uitstraling gekregen door de mooie inbouwkranen. Zowel in het bad als de doucheruimte komen de kranen prachtig uit de muur. Bliek Sanitair heeft deze luxe badkamer geïnstalleerd met oog voor detail. De keuze voor de Hotbath Buddy inbouwkranen is een logische. De Buddy is een chique kraan die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Er is een kraan voor het bad, de douche en de wastafel. Zo past alles perfect bij elkaar.

Het schoonmaakgemak van een randloos toilet

Voor de toiletruimtes is gekozen voor een randloos hangtoilet van Ideal Standard, uit de Connect Air collectie. Dit slank vormgegeven toilet heeft dankzij de dunne softclose toiletbril een elegante uitstraling. Bijkomend pluspunt is dat het schoonmaken van dit randloze toilet geen moeite kost. De mozaïekstrook maakt de toiletruimte op een subtiele manier bijzonder. Het eigentijdse fonteintje is van het Baden+ huismerk Mix en Match.
 

Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - Het schoonmaakgemak van een randloos toilet en meer informatie of advies
Luxe badkamer in Zuidoostbeemster - Het schoonmaakgemak van een randloos toilet en meer informatie of advies

Wilt u meer informatie of advies? 

Ben je geïnspireerd door deze mooie badkamer in Zuidoostbeemster? Bliek Sanitair gaat ook graag voor je aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp. We werken in de wijde omgeving van Volendam, zoals Purmerend, Marken, Monnickendam en Edam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken