Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


LUXE Badkamer met
BAD in ALMERE

Badkamer met hoekbad, brushed red gold kranen en en grijze wandtegels Badkamer met hoekbad, brushed red gold kranen en en grijze wandtegels  
Badkamer met houtlook badkamermeubel, voorzien van brushed red gold kranen en een inbouw nisjes met mozaïektegels

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer in Almere

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Almere
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Complete badkamer inclusief montage

Stel je voor: het betreden van een plek waar ontspanning en elegantie naadloos samenkomen. Welkom in deze luxe badkamer met bad van een gezin uit Almere. Elk element is zorgvuldig gekozen om een gevoel van verfijning en comfort te creëren. Laat je inspireren door het ontwerp, de luxeproducten en de details van deze onlangs opgeleverde badkamer.

Stoomcabine

De stoomcabine brengt de ultieme wellness-ervaring in huis. De warmte van stoom helpt de spieren ontspannen en vermindert stress. Het kan ook helpen om de bloedsomloop te verbeteren en de ademhaling te vergemakkelijken, waardoor een gevoel van totale ontspanning ontstaat.

Badkamer met stoomdouche en glazen douchedeur
Badkamer met kranen in brushed red gold

Luxe doucheset

We plaatsten een luxe inbouw hoofddouche en handdouche, voorzien van een in hoogte verstelbare glijstang. We kozen voor de warme trendy kleur brushed red gold, die we ook terug laten komen bij de thermostaat. De wandtegels met metaalachtige uitstraling matchen prachtig en zorgen voor een stoer randje in de overvloed aan wellness.

De douche stoomcabine brengt de ultieme wellness-ervaring in huis

Brushed red gold als verbindende factor

Alle kranen in de badkamer hebben de kleur brushed red gold. Hierdoor ontstaat er een gevoel van harmonie in de badkamer. Met de afvoerplug in dezelfde kleur creëerden we een luxe detail bij de witte wastafel. Een prachtige match met de in noten gekleurde onderkast en groene wandtegels. De spiegelkast met ledverlichting zorgt voor goed licht tijdens het verzorgen en maakt het geheel af. Zo wordt de meubelhoek een ware blikvanger in de badkamer.

Badkamermeubel met houtlook onderkast, witte wastafel en brushed red gold kranen
Luxe badkamer met hoekbad

Bad in de hoek

Met dit in de hoek geplaatste bad versterkten we het ruimtelijk effect en de visuele aantrekkelijkheid van de badkamer. De moderne uitstraling creëerden we met een strak ontwerp, waarbij alles binnen handbereik is. De hoogwaardige materialen van het bad, de inbouw thermostaat en de handdouche wakkeren het ultieme wellness gevoel verder aan. En met de positie naast het raam is het heerlijk ontspannen.

De meubelhoek is een ware blikvanger in de badkamer

Luxe douchewc

De toilethoek mocht niet achterblijven en moest een toegankelijke plek van comfort en hygiëne worden. We kozen we voor een douchewc uit het hoogste segment. Dit technologische hoogstandje met geruisloze spoeling, oriëntatieverlichting en afstandsbediening maakt van ieder toiletbezoek een heerlijke ervaring. Voor het bedieningspaneel en de toiletrolhouder kozen we luxe varianten. Dit zijn vaak vergeten details die het luxegevoel aanzienlijk versterken. Het nisje met mozaïektegels, die we ook terugvinden bij het badkamermeubel en in de stoomdouche, geven de toilethoek net dat beetje extra flair.

Luxe badkamer met hangend toilet
Luxe badkamer met bad in Almere - Toilethoek & Afspraak maken

Ook een luxe badkamer?

Een badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle comfort is geen overbodige luxe. Graag helpen we jou om die droombadkamer te realiseren. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door het veelzijdige assortiment van hoogwaardige producten. Of maak direct een afspraak met onze badkameradviseur en ga samen aan de slag met het badkamer ontwerp. Zien we je binnenkort verschijnen?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken