Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Luxe familiebadkamer in Amsterdam

Luxe familiebadkamer in Amsterdam - Luxe familiebadkamer in Amsterdam Luxe familiebadkamer in Amsterdam - Luxe familiebadkamer in Amsterdam  
Luxe familiebadkamer in Amsterdam met natuurlijke kleuren en materialen

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer met warme uitstraling 

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Amsterdam
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Luxe badkamer met ligbad, ruime inloopdouche, glazen wand en vloerverwarming

Lekker badderen of douchen is misschien wel de meest ontspannende manier om de dag af te sluiten. Al helemaal als je badkamer voorzien is van vloerverwarming, gedimde lichten en grote zachte handdoeken. Klinkt als een vijfsterrenhotel? Voor dit gezin in Amsterdam is het nu dagelijkse werkelijkheid. Neem een kijkje in deze sfeervolle familiebadkamer. 

Aanpassingen in het badkamerontwerp

Wie een nieuwe badkamer wil, moet veel beslissingen maken. Welke stijl past bij je? En welke kleuren en materialen staan mooi bij elkaar? Bij Bliek Sanitair helpen we je vanaf het begin met alle keuzes. Soms komt het voor dat je dan tot verrassende inzichten komt. Onze klant vertelt: “We hadden eerst chromen accenten in gedachten, maar door de goede voorbeelden in de showroom kozen we toch voor de kleur zwart. Nu zijn we erg blij met deze keuze!”

En zelfs tijdens de verbouwing kom je weleens met nieuwe ideeën. “Dankzij de perfecte betrokkenheid van Bliek Sanitair waren zelfs spontane aanpassingen tijdens de verbouwing mogelijk”, aldus onze klant uit Amsterdam. Met als resultaat; een prachtige badkamer die aanvoelt als een hotel.

Warme uitstraling 

Als je de badkamer binnenloopt voel je gelijk de warme, knusse sfeer. Dat is grotendeels te danken aan de natuurlijke tegels. Een kleurcombinatie van antraciet en beige, met in de nissen een accent van mozaïek. De wandtegels voelen zelfs als écht steen, vanwege de bijzondere structuur. En wat vind je van het ruime badkamermeubel? Dat is gemaakt van massief eikenhout; natuurlijker kan bijna niet.

Luxe familiebadkamer in Amsterdam met natuurlijke kleuren en materialen
Luxe familiebadkamer in Amsterdam met dimbare spiegelverlichting

Perfecte verlichting op elk moment van de dag

Het lichtplan is een ander kenmerkend onderdeel van deze badkamer. Boven het badkamermeubel hangen twee trendy ronde spiegels, die voorzien zijn van verstelbare verlichting. Wakker worden met helder licht en ’s avonds in bad bij gedimd licht? Het kan allemaal. Ook de twee ingebouwde nissen zijn voorzien van verlichting. Samen vormen ze een lichtplan die de badkamer extra veel sfeer geeft.  

Luxe familiebadkamer in Amsterdam met zwarte accenten

De zwarte accenten in de badkamer contrasteren prachtig met de natuurlijke kleuren en materialen. En het mooie is dat zelfs de zwarte elementen perfect bij elkaar passen. De douchekranen, badkranen en wastafelkranen komen allemaal uit de Hotbath Cobber serie. Net als de handdoekradiator hebben ze allemaal een matzwarte kleur. De badkamer heeft ook een unieke douchewand, die gemaakt is van donker glas en zwarte profielen. Zo is de badkamer een prachtige blikvanger, waarin alle elementen op elkaar aansluiten.

Luxe familiebadkamer in Amsterdam met zwarte kranen
Luxe familiebadkamer in Amsterdam - Zwarte accenten en afspraak maken

Ook toe aan een luxe badkamer?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze luxe familiebadkamer in Amsterdam? Wij van Bliek Sanitair helpen je graag. Kom langs in onze showroom, loop langs de diverse opstellingen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Op basis van jouw wensen maken we vervolgens een uniek badkamerontwerp, dat onze vakmensen omtoveren tot een droombadkamer. Een plek waar je dagelijks mooie momenten beleeft.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken