Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Familiebadkamer in Purmerend

Familiebadkamer in Purmerend - Familiebadkamer in Purmerend Familiebadkamer in Purmerend - Familiebadkamer in Purmerend  
Familiebadkamer in Purmerend - samenvatting familiebadkamer in Purmerend

Binnenkijken bij...
Een badkamer met natuurlijke details 

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Purmerend
Type badkamer:Natuurlijke badkamer
Wensen van de klant:Ruimte voor het hele gezin

Een familie uit Purmerend kocht een bestaand huis. De badkamer van de vorige bewoners sloot niet aan bij hun smaak en wensen en ze wilden graag het bad laten vervangen door een douche. Bij Bliek Sanitair in Volendam vonden ze uiteindelijk hun droombadkamer.

Persoonlijk badkamerontwerp

“Wij waren op zoek naar een specialist die ons kon helpen met een nieuw badkamerontwerp. We zochten een badkamer die van alle gemakken voorzien is, maar wel ruim genoeg voor het hele gezin.” De familie zocht online en in de showroom van Bliek Sanitair naar inspiratie. “Uiteindelijk is er ontwerp gemaakt met natuurlijke accenten die al onze wensen waarmaakt. We zijn erg blij met het eindresultaat!”

Speelse tegelcombinatie

De houttegels en mozaïektegels zijn een belangrijk kenmerk in deze badkamer. Samen met het houten badkamermeubel met dubbele waskommen, zorgen ze voor een natuurlijke sfeer. De mozaïektegels in de vorm van kiezels, komen terug achter het toilet en het meubel. “We hebben de mozaïektegels ook verwerkt in de nisjes van de doucheruimte. Deze zorgen voor een speels effect, vertelt Marian, badkamerspecialist bij Bliek Sanitair.”

Familiebadkamer in Purmerend - Speelse tegelcombinatie - Ruime inloopdouche
Familiebadkamer in Purmerend - Speelse tegelcombinatie - Ruime inloopdouche

Ruime inloopdouche

De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met een thermostaatkraan. De constante temperatuur van een thermostaatkraan zorgt ervoor dat alle gezinsleden veilig kunnen douchen. De douchegoot is netjes verwerkt in de vloertegels, wat een ruimtelijk effect geeft.

Massief eiken badkamermeubel

Het badkamermeubel is gemaakt van massief eikenhout, wat een prachtig geheel vormt met de mozaïektegels. Het bestaat uit een wastafelblad en een plank waar badkamerspullen opgeborgen kunnen worden. “De familie heeft gekozen voor een meubel met geïntegreerde handdoekhouders aan beide zijdes. Zo is er altijd een handdoek binnen handbereik.”

Familiebadkamer in Purmerend - Massief eiken badkamermeubel - Wandcloset design
Familiebadkamer in Purmerend - Massief eiken badkamermeubel - Wandcloset design

Designtoilet met slimme opbergbox

Er is gekozen voor een randloos wandcloset met een slanke wc-bril. Het toilet is eenvoudig schoon te maken doordat het geen spoelrand heeft. “We hebben een box ingebouwd waar wc-rollen in opgeborgen kunnen worden. Hierdoor blijft de vloer vrij omdat er geen wc-rolhouder nodig is.

Familiebadkamer in Purmerend - Advies en badkamerontwerp

Wil je meer informatie of advies? 

Wil je ook genieten van een nieuwe badkamer op maat? Zoals deze familiebadkamer met natuurlijke sfeer? Neem contact op met Bliek Sanitair. We ontwerpen graag een badkamer die precies aansluit op je wensen. We werken in de wijde omgeving van Volendam, waaronder Zaandam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Familiebadkamer in Purmerend - Sfeerbanner-water

Met liefde gemaakt
Afspraak maken