Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close


Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam

Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam  
Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Samenvatting toiletruimte natuurlijk, ruimtelijk

Binnenkijken bij...
een toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling 

Gemaakt door:Bliek Sanitair
Woonplaats:Volendam
Type badkamer:Klein toilet met natuurlijke uitstraling
Wensen van de klant:Een natuurlijke uitstraling met persoonlijke accessoires en decoraties

Deze wc-renovatie bij een huishouden in Volendam toont dat je toiletruimte helemaal naar eigen smaak kuntinrichten. De bewoners houden van natuur, ruimte en decoraties. De combinatie van een ruimtelijke indeling, slimme productkeuzes en natuurlijke materialen en vormen maken deze verbouwing tot een succes! Kijk je mee?

Betrouwbare specialist voor toiletruimtes

Om vakwerk te leveren zijn we van begin tot eind volledig betrokken bij de wc-renovatie. We luisteren aandachtig naar je wensen, zetten de mogelijkheden op een rijtje en maken een definitief ontwerp. Ook adviseren we graag over de keuzes in sanitair en toilet accessoires. De installatie verzorgen we ook en daarvoor maken we duidelijke afspraken. Deze binnenkijker is daar een inspirerend voorbeeld van.

Slimme indeling van de toiletruimte

Om de relatief kleine toiletruimte optimaal te benutten hebben we gekozen voor producten die het ruimtelijk effect versterken. Als basis kozen we voor grote wand- en vloertegels in twee zachte tinten met een zwevend toilet en toiletmeubel. Door het toiletmeubel in de hoek tegen twee wanden te plaatsen bespaarden we ruimte. De langwerpige spiegel is ook een slimme manier om het ruimtelijk gevoel in een klein toilet te laten toenemen.

Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Ruimtelijk & Natuurlijk
Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Ruimtelijk & Natuurlijk

Toiletruimte met natuurlijke uitstraling

De tegels hebben een zachte tint van zand en steen. De ietwat vervaagde uitstraling is een knipoog naar natuurlijke imperfectie en brengt rust in de toiletruimte. Twee verticale strips van accenttegels, die een pad van stenen tonen, zijn een heerlijke afwisseling op de basistegels en brengen het buitenleven nog meer naar binnen.  

Decoraties met organische vorm

De smalle spiegel zorgt voor verrassend veel lichtinval en haalt het buitenleven nog meer naar binnen. Ook de organisch gevormde decoraties maken het een plek waar je je heerlijk thuisvoelt. Als laatste dachten we ook na over accentkleuren; om eenheid en harmonie te behouden kozen we voor accenten in matzwart, chroom en wit, waarbij het gebruik van de kleuren in balans is gebleven.

Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Verbinding natuur en afspraak maken
Toiletruimte met natuurlijke, ruimtelijke uitstraling in Volendam - Verbinding natuur en afspraak maken

Ook toe aan een mooie toiletruimte?

Dit toilet uit Volendam is een prachtig voorbeeld van 'stijlvol less is more', waarbij het buitenleven actief wordt opgezocht. Is dit het toilet waar jij naar verlangt? Wij hebben veel ervaring met toiletverbouwingen. Kom eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens ontwerpen we de toiletruimte, kiezen we mooie tegels en sanitair uit en verzorgen onze vakmensen de installatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken