Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers Purmerend - Badkamers Purmerend Badkamers Purmerend - Badkamers Purmerend

Badkamers Purmerend

Voor badkamers en sanitair nabij Purmerend is Bliek Sanitair een vertrouwd adres. Deze badkamerwinkel laat de mooiste badkamers en nieuwste trends op het gebied van sanitair zien. We zijn een echt familiebedrijf, waar we graag met de klant meedenken en voorzien van het beste advies. Ook de installatie van je nieuwe badkamer kunnen we snel en tot in puntjes verzorgen. Is jouw badkamer het volgende project dat we mogen realiseren?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers in Purmerend

Woon je in Purmerend en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze badkamerwinkel Bliek Sanitair, vlakbij Purmerend. Je kunt rustig altijd even rondkijken of om advies vragen. Marian en Elles beantwoorden graag al je vragen en laten je ook graag de showroom zien. Hier vind je verschillende badkamers in uiteenlopende stijlen.

Badkamers Purmerend - 1. Badkamers in Purmerend
Badkamers Purmerend - 1. Badkamers in Purmerend

Badkamer voorbeelden in Purmerend

Wil je eerst badkamerinspiratie op doen? Bekijk dan eens de badkamers die we hebben gemaakt in Purmerend. Mooie badkamers die helemaal voldoen aan de wensen en smaak van onze klanten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze familie badkamer of natuurlijke badkamer in Purmerend?

Badkamers Purmerend - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sanitair Purmerend

Het uitkiezen van sanitair voor je nieuwe badkamer in Purmerend is een van de leukste stappen van een badkamerproject. Daar helpen we je graag bij om een mooie, sfeervolle badkamer te krijgen. We kijken goed naar je budget en denken met je mee om het juiste sanitair te kiezen. Met veertig jaar ervaring in de sanitairbranche en talloze projecten in onder meer Purmerend kun je rekenen op uitstekend advies!

 

Badkamers Purmerend - 2. Sanitair Purmerend
Badkamers Purmerend - 2. Sanitair Purmerend

Offerte op maat

Ben je er uit welke badkamer je wilt? Dan maken we graag een eerlijke, heldere offerte op maat voor je. Natuurlijk geheel vrijblijvend. We brengen daarvoor graag een bezoek aan je huis om de maten op te nemen voor je nieuwe badkamer. We werken in de wijde omgeving van Volendam. Woon je in Purmerend, dan is dat voor ons geen enkel probleem. We mogen inmiddels veel tevreden klanten uit Purmerend tot onze klantenkring rekenen.

Tip: lees de ervaringen van onze klanten

Deskundig advies, denken goed mee en het werk dat geleverd wordt, is tot in de puntjes verzorgd.” – Mevrouw Out

Badkamerwinkel vlakbij Purmerend

In een vervolggesprek in onze badkamerwinkel maken we daarna een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer. Zo kun je goed zien hoe je badkamer eruit komt te zien. Aanpassingen zijn dan altijd nog mogelijk. Goed om weten: als je een badkamer in onze sanitairwinkel koopt: we realiseren je badkamer altijd binnen 10 dagen! En we werken met installateurs die gecertificeerd zijn volgens de richtlijnen van Techniek Nederland.

Badkamers Purmerend - 4. Badkamerwinkel vlakbij Purmerend
Badkamers Purmerend - 4. Badkamerwinkel vlakbij Purmerend

Bezoek de sanitairwinkel

In onze winkel kun je terecht voor complete badkamers, maar ook voor losse onderdelen. We tonen in onze showroom een ruim assortiment douches, toiletten, kranen, baden en nog veel meer. Neem contact met ons op. Je kunt ons mailen (info@blieksanitair.nl), bellen (0299 366 358) of geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bliek Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken