Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Badkamerkranen - Badkamerkranen Badkamerkranen - Badkamerkranen
In de mooiste designs

Badkamerkranen

Een kraan kiezen is een lastige klus. Vooral als je kranen moet uitzoeken voor de hele badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende designs, soorten en maten. Kies je voor een kraan met hoge of lage uitloop? Laat je de kranen inbouwen in de muur of voldoet een praktische opbouwkraan? Jouw badkamerspecialist Bliek Sanitair  in  Volendam laat je graag de collectie kranen van verschillende merken en prijsklassen zien.

Onze badkamerkranen collectie
Badkraan Badkraan
Inbouwkraan Badkamerkraan inbouw variant
Wastafelkraan Wastafelkraan
Zwarte kraan Zwarte kraan
Witte kraan
Watervalkraan
Gekleurde kraan
RVS kraan
Design kraan
Klassieke kraan
Landelijke kraan
Industriele kraan
Koperen kraan
Matwitte kraan
Chromen kraan
Zwarte kraan
3D kraan
Waterbesparende kraan
Zwarte kraan
Digitale kraan
Afgeronde kraan
Ronde kraan
Ergonomische kraan
Vierkante kraan
Advies van jouw specialist
Badkamerkranen - Advies specialist - collectie badkamerkranen

Zwarte kraan

Stoer, industrieel en gewaagd. Een zwarte kraan in de badkamer is helemaal van nu! Kies voor een zwarte wastafelkraan als opbouw- of inbouwmodel. Ook de douchekraan en badkraan zijn in zwart verkrijgbaar. Zo kun je de badkamer in één stijl inrichten. Tip: combineer een zwarte kraan met een douchecabine van HSK of Sealskin met zwarte profielen voor een extra rauw effect.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Inbouwkraan of opbouwkraan

Voordat je kijkt naar het design is het belangrijk om een keuze te maken tussen een opbouw- of inbouwkraan. Inbouwkranen geven de badkamer een luxe uitstraling. Alle techniek is weggewerkt achter de muur, waardoor je alleen de kraan ziet. Een opbouwkraan is een slimme oplossing als je alleen de kraan wilt vernieuwen in je badkamer. De kraan wordt tegen de muur of op het meubel of de wastafel geplaatst. Hak- en breekwerk is hierbij niet nodig.

Jouw favoriete stijl

Vaak wordt het design van de kraan afgestemd op de stijl van de gehele badkamer. Een ovaal vrijstaand ligbad is mooi te combineren met een kraan met ronde vormen. Kranen met hoekige, strakke vormen staan prachtig bij rechthoekige opbouwkommen. Jouw badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam maakt graag een badkamerontwerp dat qua stijl helemaal in harmonie is.

Badkamerkranen - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
9.5
28-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief