Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
029 936 6358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Cv-installatie - Cv-installatie
Bliek Sanitair

Cv-installatie

We vinden het dagelijks heel gewoon dat de woning lekker warm is. Toch gaat daar heel veel techniek achter schuil, die ook snel verandert. Daarbij zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke leidraad. Bij Bliek Sanitair zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken. Aarzel niet en vraag ons advies.

  Cv-installatie - 1. Bliek Vakkundige installatie van uw cv

Vakkundige installatie van uw cv

Bliek Sanitair in Volendam biedt u een uitgekiend programma cv-toestellen en radiatoren. Warmte is comfort. En comfort verhoogt het woonplezier in uw huis en in uw badkamer. Natuurlijk willen wij bijdragen aan dit woonplezier in Volendam en omgeving. We bieden cv-oplossingen voor alle type huizen. Wij werken met onder meer de cv-merken Remeha, Nefit en Daalderop. Doordat we werken met deze kwaliteitsmerken en werken volgens de Uneto-VNI richtlijnen, kunnen we u een goede garantie geven.

Onderhoudscontract voor uw cv-ketel

Het juiste onderhoud en gebruik van uw cv-ketel verbetert niet alleen het comfort in huis, maar vermindert ook de belasting op het milieu. Tevens zult u door goed onderhoud langer met uw nieuwe cv-ketel doen. De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft. Voor een advies komen we graag bij u langs. Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw cv-ketel, zodat deze in optimale staat blijft. Mocht onverhoopt uw toestel toch een storing krijgen, dan komen repareren wij deze snel.

  Cv-installatie - 2. Bliek Een onderhoudscontract voor uw CV-ketel
  Cv-installatie - 3. Bliek CV-verwarming nodig in de omgeving van Volendam?

Cv-installatie nodig in de omgeving van Volendam?

Heeft u vakkundige installateurs nodig voor uw nieuwe cv-ketel?  Aarzel niet, Bliek sanitair staat voor u klaar in de wijde omgeving van Volendam. Zo hebben we onder andere werk verricht in Volendam, Purmerend en Edam. Ook in o.a. Hoorn, Monnickendam en Marken zijn wij uw badkamerspecialist. Onze showroom is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Volendam, Purmerend, Hoorn, Edam, Marken, Monnickendam en Broek in Waterland.

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Bliek Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Cv-installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
30-07-2018
Waardering van onze klanten Het meedenken en suggesties doen is als zeer prettig ervaren. Zowel in de showroom als tijdens de bouw, worden er suggesties gedaan en goed overlegd over de te ondernemen stappen.
Cv-installatie - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties