Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Cv-installatie - Cv-installatie Cv-installatie - Cv-installatie
Bliek Sanitair

Cv-installatie in Volendam door Bliek Sanitair

We vinden het heel gewoon dat de woning lekker warm is. Toch gaat daar techniek achter schuil die snel verandert. Bij Bliek Sanitair zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van cv-installatie. Daarbij zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke leidraad. Zo dragen we graag zorg voor een vakkundige installatie en onderhoud van jouw cv. Aarzel niet en vraag ons advies.

Cv-installatie - 1. Bliek Vakkundige installatie van uw cv

Vakkundige installatie van je cv

Bliek Sanitair in Volendam bied je een uitgekiend programma cv-toestellen en radiatoren. Warmte is comfort. En comfort verhoogt het woonplezier in je huis en in je badkamer. Natuurlijk willen wij bijdragen aan dit woonplezier in Volendam en omgeving. We bieden cv-oplossingen voor alle type huizen. Wij werken met onder meer de cv-merken Nefit en Intergas. Doordat we werken met deze kwaliteitsmerken en werken volgens de Techniek Nederland richtlijnen, kunnen we je een goede garantie geven.

Onderhoudscontract voor je cv-ketel

Met ons onderhoudscontract blijft je cv-installatie altijd in topconditie, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een warm en comfortabel huis. Regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je installatie, maar voorkomt ook onverwachte storingen en dure reparaties.

Onze ervaren technici zorgen bij elke onderhoudsbeurt voor een grondige inspectie en controleren zorgvuldig alle belangrijke onderdelen. Door goed onderhoud bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld dankzij een efficiënter werkende combi/cv-ketel.

Vertrouw op onze deskundigheid, dag in dag uit.

Cv-installatie - 2. Bliek Een onderhoudscontract voor uw CV-ketel

Inbegrepen:

 • Binnen 24 uur hulp bij storingen;
 • 7 dagen per week bereikbaar tussen 7:00 - 22:00 uur;
 • Jaarlijks onderhoud met een uitloop naar 18 maanden;
 • Het afstellen van het toestel volgens nieuwe wetgeving;
 • Voorrijkosten (alleen in Edam en Volendam).
Cv-installatie - inbegrepen in het onderhoudscontract
Cv-installatie - inbegrepen in het onderhoudscontract

Niet inbegrepen:

 • Materiaalkosten voor onderdelen van het toestel
   
 • Arbeidsloon voor het verhelpen van storingen
   
 • Open toestellen en geisers.
Cv-installatie - 3. Bliek CV-verwarming nodig in de omgeving van Volendam?

Cv-installatie nodig in de omgeving van Volendam?

Heb je vakkundige installateurs nodig voor je nieuwe cv-ketel?  Aarzel niet, Bliek Sanitair staat voor je klaar in de wijde omgeving van Volendam. Zo hebben we onder andere werk verricht in Volendam, Purmerend en Edam. Ook in o.a. Hoorn, Monnickendam en Marken zijn wij je cv- en badkamerspecialist. Onze showroom is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Volendam, Purmerend, Hoorn, Edam, Marken, Monnickendam en Broek in Waterland.

Cv-installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bliek Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

 • Persoonlijke werkwijze
 • Vakkundige installatie
 • Heldere prijsafspraken
 • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken