Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Cv-installatie - Cv-installatie Cv-installatie - Cv-installatie
Bliek Sanitair

Cv-installatie in Volendam door Bliek Sanitair

We vinden het heel gewoon dat de woning lekker warm is. Toch gaat daar techniek achter schuil die snel verandert. Bij Bliek Sanitair zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van cv-installatie. Daarbij zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijke leidraad. Zo dragen we graag zorg voor een vakkundige installatie en onderhoud van jouw cv. Aarzel niet en vraag ons advies.

Cv-installatie - 1. Bliek Vakkundige installatie van uw cv

Vakkundige installatie van je cv

Bliek Sanitair in Volendam bied je een uitgekiend programma cv-toestellen en radiatoren. Warmte is comfort. En comfort verhoogt het woonplezier in je huis en in je badkamer. Natuurlijk willen wij bijdragen aan dit woonplezier in Volendam en omgeving. We bieden cv-oplossingen voor alle type huizen. Wij werken met onder meer de cv-merken Remeha, Nefit en Daalderop. Doordat we werken met deze kwaliteitsmerken en werken volgens de Techniek Nederland richtlijnen, kunnen we je een goede garantie geven.

Onderhoudscontract voor je cv-ketel

Het juiste onderhoud en gebruik van je cv-ketel verbetert niet alleen het comfort in huis, maar vermindert ook de belasting op het milieu. Tevens zul je door goed onderhoud langer met je nieuwe cv-ketel doen. De installatie van centrale verwarming is iets waar je een installateur voor nodig heeft. Voor een advies komen we graag bij je langs. Tevens verzorgen wij het onderhoud van je cv-ketel, zodat deze in optimale staat blijft. Mocht onverhoopt je toestel toch een storing krijgen, dan repareren wij deze snel.

Cv-installatie - 2. Bliek Een onderhoudscontract voor uw CV-ketel
Cv-installatie - 3. Bliek CV-verwarming nodig in de omgeving van Volendam?

Cv-installatie nodig in de omgeving van Volendam?

Heb je vakkundige installateurs nodig voor je nieuwe cv-ketel?  Aarzel niet, Bliek Sanitair staat voor je klaar in de wijde omgeving van Volendam. Zo hebben we onder andere werk verricht in Volendam, Purmerend en Edam. Ook in o.a. Hoorn, Monnickendam en Marken zijn wij je cv- en badkamerspecialist. Onze showroom is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Volendam, Purmerend, Hoorn, Edam, Marken, Monnickendam en Broek in Waterland.

Cv-installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bliek Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken