Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Installatieteam - Installatieteam Installatieteam - Installatieteam
Bliek Sanitair

Installatieteam van Bliek Sanitair

Heb je de keuze gemaakt voor een nieuwe badkamer? Dan wil je daar ook zo snel mogelijk van genieten. Daarom hebben wij ons bedrijf, Bliek Sanitair in Volendam, zo ingericht dat we in tien dagen jouw nieuwe badkamer plaatsen. Ongelooflijk snel en met perfecte kwaliteit. Ook voor alle overige loodgieterswerkzaamheden, dak- en zinkwerk en jouw verwarming kun je bij ons terecht. Alexander Tol draait zelf mee in de installatie en stuurt het enthousiaste team aan. Zo ben je verzekerd van een perfecte installatie.

Installatieteam - 1. Bliek Vakkundige installatie is onze kracht

Vakkundige installatie is onze kracht

Een nieuwe badkamer moet er mooi uitzien, maar nog belangrijker is dat het achter de muur technisch verantwoord gemaakt is. Bij Bliek Sanitair Volendam werken goed opgeleide installateurs, onder leiding van eigenaar Alexander Tol. Als allround en zeer ervaren loodgietersbedrijf uit Volendam werken we uitsluitend volgens de richtlijnen van Techniek Nederland. Met Bliek Sanitair ben je verzekerd van vertrouwd vakmanschap!

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Badkamer/toilet: ontwerp en installatie 
  • Aanleg van gas- of waterleidingen
  • Installeren van centrale verwarming
  • Dakdekken

Badkamerinstallatie vraagt om vakmanschap

Het bouwen of verbouwen van een complete badkamer is een traject dat vakmanschap vereist. Immers, er zijn diverse expertises nodig die naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Denk aan bouwtechnisch werk, waterleidingen, elektriciteit, tegel- en stucwerk en eventueel het aanleggen van vloerverwarming.

Ons vaste installatieteam bestaat daarom uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. Doordat we lid zijn van Techniek Nederland blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties. Dat geeft je de garantie van kwaliteit.

Installatieteam - 2. Bliek Badkamerinstallatie vraagt om vakmanschap
Installatieteam - 3. Bliek Riolering en dak- en zinkwerk/Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen of een installateur nodig in de omgeving van Volendam

Heb je vakkundige installateurs nodig voor je nieuwe badkamer of ander installatiewerk?  Aarzel niet, Bliek Sanitair staat voor je klaar in de wijde omgeving van Volendam. Zo hebben we onder andere werk verricht in Volendam, Purmerend en Edam. Ook in o.a. Hoorn, Monnickendam en Marken zijn wij je badkamerspecialist.

Onze showroom is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Volendam, Purmerend, Hoorn, Edam, Marken, Monnickendam en Broek in Waterland.

Riolering en dak- en zinkwerk

Bliek Sanitair in Volendam is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van diverse rioleringssystemen. Hiervoor gebruiken we altijd hoogwaardig PVC-materiaal. Ook voor dak werkzaamheden kun je bij Bliek Sanitair terecht.

In Volendam kennen we nog veel gevelbekleding en dakbedekking van lood, zink en koper. De montage en verwerking is nog echt ambachtelijk werk en vereist vakmanschap. Bij Bliek Sanitair in Volendam zijn we gespecialiseerd in dit ambachtelijke werk.

Heb je een lekkage aan het platte dak van je garage of dakkapel? Wij zorgen er met een bitumineuze dakbedekking voor dat het dak waterdicht wordt. Bitumen biedt grote weerstand tegen veroudering en heeft weinig onderhoud nodig.

Installatieteam - 3. riolering dak en zinkwerk

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bliek Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatieteam - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken