Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Badenplus Collectie douche
Badenplus Collectie douche - Badenplus Collectie douche Badenplus Collectie douche - Badenplus Collectie douche
Voor iedere badkamer een passende douchecombinatie

Baden+ Collectie douche

Douchen, we doen het niet meer alleen om schoon te worden. Heerlijk even bijkomen, jezelf opfrissen of nieuwe energie opdoen. In de samenstelling van onze Baden+ Collectie hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen een perfecte douche verkrijgbaar is. Van inloopdouche tot douchecabine en van één tot meerdere straalsoorten. Alles is mogelijk.

Badenplus Collectie douche - 1. Douchewanden en douchecabines

Comfortabele douchewanden en douchecabines

Tijdens het douchen wil je een waterballet in je douchehoek voorkomen. Baden+ heeft een aantal mooie series douchewanden en douchecabines geselecteerd en toegevoegd aan de Baden+ Collectie. Spatwaterdicht, met of zonder profiel en met helder veiligheidsglas. Afhankelijk van het badkamerontwerp heb je bijvoorbeeld een nisdeur, hoekcabine of inloopdouche nodig. Graag nodigen we je uit in de showroom om alle mogelijke opties te bekijken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Douchegoot of douchevloer?

De douchehoek is niet compleet zonder een mooie douchevloer of douchegoot. In de Baden+ Collectie heb je de keuze uit kwalitatieve douchegoten en douchevloeren. Het grote voordeel van een douchegoot is dat je de vloertegels door kunt laten lopen, wat een ruimtelijk effect aan de douchehoek geeft.

Badenplus Collectie douche - 2. Douchegoot of douchevloer
Badenplus Collectie douche - 2. Douchegoot of douchevloer

Schoonmaakvoordeel

Een douchevloer is ook een zeer hygiënische optie. Het heeft een vlak oppervlak zonder voegen. Bacteriën krijgen zo geen kans om zich te hechten en je kunt de douchevloer gemakkelijk schoonmaken. Andere voordelen van een douchevloer zijn de optionele antislipfunctie en het comfortabele gevoel aan je voeten. De douchevloeren van het huismerk van Baden+ zijn leverbaar in diverse kleuren en maten.

Maak je douche compleet met een
bijpassende doucheset

Je maakt de douche compleet met een heerlijke regendouche. In de Baden+ Collectie kun je kiezen uit diverse opbouwsets, verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering. Deze doucheset bestaat uit een hoofd- en een handdouche die aan de muur wordt bevestigd. Een inbouw doucheset behoort ook tot de mogelijkheden. Deze wordt volledig ingebouwd in de muur. De douche oog ruimtelijker oogt en het is gemakkelijker schoon te houden. 

Badenplus Collectie douche - 3. Baden+ Collectie douchesets
BADEN+ COLLECTIE DOUCHEMOGELIJKHEDEN
Baden+ Collectie
Baden+ Collectie douchecabine
Baden+ Collectie regendouche
Baden+ Collectie industrieel

Trendy douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt trendy acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat je op een douchebak twintig jaar garantie hebt. Ze zijn leverbaar in tien kleuren en je kunt daarnaast kiezen voor een antislipfunctie.

Diverse straalsoorten

Duurzaamheid en design gaan hand in hand binnen de Baden+ Collectie. Dankzij slimme technieken is het waterverbruik van de douches minimaal. Relaxen onder een regendouche? Of juist je spieren een boost geven met een krachtige massagestraal? Met het huismerk van Baden+ stel je de ideale douchehoek samen.

BADEN+ COLLECTIE
Wij scoren een
9.5
05-04-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Operationeel zeer sterk met alle betrokken partijen
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief