Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Badenplus Collectie radiator
Badenplus Collectie radiator - Badenplus Collectie radiator Badenplus Collectie radiator - Badenplus Collectie radiator
De perfecte combinatie van warmte en design

Baden+ Collectie radiator

Zoek je de ideale radiator voor je badkamer? In de Baden+ Collectie, het huismerk van Baden+, heb je de keuze uit allerlei badkamerradiatoren. Ieder exemplaar is van topkwaliteit en met zorg voor je geselecteerd. Van strakke designradiatoren tot radiatoren met een stoere uitstraling. Met de designradiatoren van Baden+ krijgt je badkamer een warme sfeer. 

Badenplus Collectie radiator - 1. Designradiator met gladde voorkant

Designradiator met gladde voorkant

De radiatoren van de Baden+ Collectie hebben de ultieme combinatie van warmte en design. Wat dacht je van een designradiator met een volledig vlakke voorkant? Deze variant heeft geen buizen, waardoor het een rustig en modern element in je badkamer is. De voorplaat van deze radiator wordt snel en volledig verwarmd, waardoor je onmiddellijk geniet van een warme badkamer. Ook een handdoek ophangen is mogelijk. Er wordt dan een mooie handdoekbeugel van rvs op de radiator geplaatst.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tijdloze radiator uit de Badenplus Collectie

Wil je een badkamerradiator waarover je meerdere handdoeken kunt leggen? Het huismerkassortiment biedt radiatoren met buizen in allerlei vormen. Van strak design tot tijdloos klassiek. Zo heb je altijd een warme handdoek als je de douche uitstapt. 

Badenplus Collectie radiator - 2. Tijdloze radiator van de Badenplus Collectie
Badenplus Collectie radiator - 2. Tijdloze radiator van de Badenplus Collectie

De radiatoren uit het huismerkassortiment hebben diverse vormen buizen. Kies je voor rechthoekige, D-vormige of ovale buizen? De radiatoren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van 120 cm tot 185 cm hoog. Alle radiatoren uit de collectie zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze bestand zijn tegen de vochtige badruimte.

BADEN+ COLLECTIE RADIATOREN
Mix & Match design radiator Stretta zwart met handdoekhouder
Mix & Match radiator Calda zwart detail
Mix & Match radiator Robina wit detail
Mix & Match design radiator Stretta wit handdoekhouder detail

Meer dan een verwarming

De radiator is tegenwoordig meer dan een verwarmingselement in je badkamer. Met een mooie designradiator maak je de badkamer speciaal. In het assortiment van de Baden+ Collectie kun je kiezen voor tijdloos wit of een trendy zwarte radiator.

Vloerverwarming voor extra comfort

Ook voor warme voeten in de badkamer ben je bij de Baden+ Collectie aan het goede adres. De vloer kan via uw cv of elektrisch verwarmd worden. Het elektrisch verwarmen heeft veel voordelen. Je kunt instellen op welke tijden en dagen je warmte wilt en ook de temperatuur kun je nauwkeurig regelen.

BADEN+ COLLECTIE
Wij scoren een
9.5
28-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief