Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
DAB merklogo
Volle douchestraal dankzij DAB drukverhoger Diverse douchestralen dankzij DAB drukverhoger
Drukverhogers voor een ultieme waterbeleving

DAB: altijd een krachtige waterstraal

Wil je genieten van volle waterstralen, maar heeft je woning niet genoeg waterdruk? Dan heeft DAB dé oplossing; een drukverhoger. Op een energiezuinige en stille manier heb je overal in huis voldoende waterdruk. Zo is die royale regendouche in je badkamer toch mogelijk.

DAB; duurzame oplossing voor drukverhoging

Al meer dan 40 jaar beheert en verplaatst DAB onze kostbaarste grondstof; water. Daarvoor ontwikkelt deze wereldspeler technisch geavanceerde producten die zorgen voor grote besparingen op energiekosten. Zoals de hydrofoorpomp; dé oplossing om het waterdruk in je woning te verhogen. Op een eenvoudige, efficiënte én duurzame wijze.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
DAB drukverhoger voor constante waterdruk

Hoe werkt een drukverhoger?

De hydrofoorpomp is een compacte drukverhoger die we tussen de waterleiding in je woning plaatsen. Deze zet de inkomende waterdruk (ongeveer 2 bar) om in een constante waterdruk naar wens. Jij kiest de gewenste waterdruk en de pomp doet de rest. Overal in huis heb je een volle waterstraal, of je nu voor koud of warm water kiest. Een energiezuinige en fluisterstille oplossing voor je waterdrukprobleem.

Regendouche mogelijk dankzij DAB drukverhoger

Gemakkelijke installatie

De installatie is erg eenvoudig. Steek de stekker in het stopcontact en het systeem werkt. Je hoeft alleen de aanvoerleiding en de persleiding aan te sluiten. Een ander voordeel is dat de DAB hydropomp uitzonderlijk geluidsarm is. Daar zorgt de watergekoelde motor voor, in combinatie met de geluidsabsorberende behuizing.

Je kunt de werkdruk altijd omhoog of omlaag bijstellen.

Badkraan met drukverhoging
DAB drukverhoger E.sybox Mini 3

Energiezuinig en stil

E.sybox Mini 3 is de nieuwste hydropomp van DAB. Deze is nog energiezuiniger en stiller dan zijn voorgangers. Dankzij een frequentieregelaar draait hij alleen de toeren die nodig zijn om het water op een bepaalde locatie te krijgen, met de juiste druk. Dat bespaart niet alleen energie; het verhoogt ook de levensduur van de pomp. Deze hydropomp is voorzien van allerlei technische hoogstandjes, zoals een drukverschilsensor, temperatuursensor en een capaciteitmeter.

Voordelen van een drukverhoger

  •  Altijd voldoende waterdruk
  • Energiezuinig
  • Fluisterstil
  • Gemakkelijke installatie én bediening
Zwarte kraan met voldoende druk dankzij DAB drukverhoger
DAB - 5. Voordelen van een drukverhoger 6. Installatie

Installatie bij Bliek Sanitair

Bliek Sanitair zorgt in samenwerking met DAB voor de vakkundige installatie van je drukverhoger. Tijdens of na je badkamerverbouwing. Zo kun je altijd genieten van een ultieme badkamerbeleving. Een regendouche, wasstraat, bad met watervalfunctie; alles is nu mogelijk.

Ontdek de douchemogelijkheden

DAB - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken