Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Dekker Zevenhuizen
Dekker Zevenhuizen meubel in pasteltinten Dekker Zevenhuizen meubel in pasteltinten
Maatwerk badkamermeubels en wastafels

Dekker Zevenhuizen

Stijlvol, innovatief en uniek; zo zouden we Dekker Zevenhuizen in drie woorden omschrijven. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk meubels en wastafels. Dat geeft jou volledige vrijheid om een meubel samen te stellen. Combineer kleuren, materialen en stijlen tot het badkamermeubel van jouw dromen.

Nederlandse kwaliteit van Dekker Zevenhuizen

Het Nederlandse familiebedrijf Dekker Zevenhuizen bestaat al sinds 1930. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen en kasten. Ze innoveren hun productieprocessen continu en volgen de laatste trends op de voet. Met stijlvolle, hoogwaardige meubels als resultaat. Waar Dekker Zevenhuizen zich vooral in onderscheidt is maatwerk. Alle wastafelbladen en onderkasten kunnen volledig op maat gemaakt worden. Zo weet je zeker dat jouw meubel prachtig opgaat in je interieur.

Dekker Zevenhuizen maatwerk meubel met marmer

Maatwerk meubelserie Qisani

Qisani is de maatwerk meubelserie van Dekker Zevenhuizen. Deze serie biedt onderkasten, spiegels en kolomkasten in drie verschillende modellen: Allasio, Trentino en Celio. Deze modellen onderscheiden zich door de afwerking van de fronten. Binnen de Qisani serie heb je ook diverse maatwerk wastafels, wastafelbladen en waskommen. Je hebt volop keuze in kleur, materiaal en design. Zo stel je een meubel samen dat perfect bij jou en je badkamer past.

Dekker Zevenhuizen houten meubel met koperen kraan

Maatwerk badkamermeubels

Of je nu een kleine of grote badkamer hebt; opbergruimte is onmisbaar. De maatwerk meubels van Qisani kun je helemaal aanpassen aan jouw opbergwensen en stijl. De onderkasten zijn in elke breedtemaat verkrijgbaar en je hebt de keuze uit zes houtkleuren. Maak je meubel vervolgens compleet met een mooie (spiegel)kast of planchet. Is extra opbergruimte voor jouw badkamer wenselijk? Dan heeft Dekker Zevenhuizen ook nog mooie kolomkasten in dezelfde stijl als jouw meubel. 100% maatwerk, 100% jouw badkamer.

Dekker Zevenhuizen celio badkamermeubel
Dekker Zevenhuizen chromen wastafel en kraan

Wastafels en waskommen

Een meubel is natuurlijk niet compleet zonder wastafel. Qisani van Dekker Zevenhuizen heeft zes maatwerk wastafels in diverse vormen, kleuren en materialen. Houd je van een hotelsfeer in de badkamer? Kijk dan eens naar een waskom. Daarmee krijgt je badkamer gelijk een luxe uitstraling. Deze waskom combineer je met een wastafelblad dat volledig op maat gemaakt wordt. Zo past deze perfect op je badkamermeubel of een stoer stalen frame.

Frameworks: stoer & industrieel

Ben jij een liefhebber van de industriële woonstijl? Dan kun je een meubel combineren met frameworks. Dat is een solide frame met een dikte van 3 cm,  gemaakt van zwart gecoat staal. Je kunt het frame combineren met een meubel van 90 cm breed, 120 cm breed of twee meubels van 75 cm breed. Zo heb je genoeg industriële opties voor jouw kleine of grote badkamer.

Dekker Zevenhuizen framework meubel met stalen frame

Dekker Zevenhuizen collectie

Met liefde gemaakt
Afspraak maken