Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
 
Easy Clean schoonmaakset cadeau

Easy Clean schoonmaakset cadeau

Bekijk actie

Easy Drain douchegoot
Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot
Voor elke badkamer een geschikte douchegoot

Easy Drain douchegoot

Easy Drain biedt het grootste assortiment elegante en modern vormgegeven douchegoten voor je eigen badkamer. Easy Drain heeft een assortiment ontwikkeld, zodat er voor elk type badkamer en voor elke situatie een geschikte douchegoot beschikbaar is. We lichten er een aantal voor je uit.

Easy Drain douchegoot - Easydrain-douchegoot-compact

Easy Drain douchegoot Compact

De Compact douchegoot van Easy Drain is met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 millimeter de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact serie is uitgevoerd met een eenvoudig te reinigen sifon. Deze sifon heeft een zeer hoge afvoercapaciteit, waardoor het water tijdens het douchen snel wordt afgevoerd. 

De Easy Drain Compact serie is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Compact 30, Compact 50 en de TAF en WPS. Deze serie is ook in drie verschillende designs leverbaar.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een inkortbare douchegoot

De Easy Drain R-Line vormt zich naar jouw douchevloer. De douchegoot is verkrijgbaar in standaardlengtes (700 – 1200 mm) en kan ter plaatse ingekort worden. Een design dat zowel mooi als praktisch is. Verkrijgbaar met een perfecte waterdichte afwerking en geborsteld rvs-rooster. Ten slotte bepaal je zelf of je de douchegoot vrij in de vloer plaatst of tegen de wand. 

Easy Drain douchegoot - Inkortbare douchegoot

Gepatenteerde systemen

  • Tile Adjustable Frame; Een in hoogte verstelbaar frame dat perfect op de juiste tegeldikte in te stellen is en tegelijkertijd het eventuele lekwater afvoert.

  • Water Protection System; Dit systeem garandeert volledige afdichting door middel van het fabrieksmatig voor gemonteerde afdichtingsdoek en biedt daarmee volledige zekerheid.

Easy Drain douchegoot - Gepatenteerde systemen van Easy Drain

Zwarte Easy Drain douchegoot 

Easy Drain gaat mee in de trend: zwart in de badkamer. Kies je voor een douchewand met een zwart profiel en een zwarte doucheset? De douchegoot Compact van Easy Drain is ook verkrijgbaar in zwart en maakt de douchehoek compleet.

Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot black edition en kleur
Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot black edition en kleur

Special Finishes: kies je kleur!

Met Easy Drain kun je de badkamer inrichten zoals je dat wilt. Personaliseer je doucheruimte bijvoorbeeld met een gekleurde douchegoot. Gaat je voorkeur uit naar goud, brons of wit? De Easy Drain Special Finishes geeft je de keuze uit zes kleuren. De douchegoten zijn in meerdere maten beschikbaar, zodat er altijd een exemplaar is die bij je badkamer past. 

COLLECTIE DOUCHEGOTEN
Easy Drain douchegoot M Line detail
Easy Drain douchegoot S Line detail
Easy Drain douchegoot Compact Zero met flens detail
Easy Drain rvs douchegoot Compact Zero detail

Grootste assortiment douchegoten

De Easy Drain Compact is de meest verkochte douchegoot. Het assortiment bestaat echter uit veel meer varianten. De Easy Drain S-Line en M-Line bieden een perfecte aansluiting op de wand in een 3-hoek of rechthoek. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Easy Drain Nano is het smalste douchegootsysteem.

Easy Drain douchegoot Multi

De Multi douchegoot van Easy Drain is, de naam zegt het al, een multifunctionele douchegoot. Deze douchegoot is verkrijgbaar in vier designs en ontelbare lengtes, van 500mm tot 2000mm. Daarmee zijn de toepassingsmogelijkheden voor je nieuwe badkamer vrijwel onbeperkt.

EASY DRAIN COLLECTIE
Wij scoren een
9.5
28-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief