Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Inca
Inca - Inca Inca - Inca
Wereldse tegelcollectie

Inca tegels

Ben je op zoek naar een unieke tegel die je niet zomaar overal ziet? Kijk dan eens naar de badkamertegels van Inca. De mensen van Inca reizen de hele wereld over, op zoek naar de allermooiste tegels. Zo ontstaat een rijke collectie die je nergens anders vindt.

Inca - 1. Tegels vanuit de hele wereld

Tegels vanuit de hele wereld

Het assortiment van Inca bestaat uit met zorg geselecteerde tegels. Het is een compleet aanbod van handgevormde, eigenwijze en kleurrijke tegels. Met de tegels van Inca krijgt je interieur een eigen identiteit.

Je badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam vertelt je graag meer over Inca.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De diversiteit van Inca

Inca kan wel het meest veelzijdige tegelmerk van Nederland genoemd worden. In de collectie komen verschillende stijlen samen. Van grote cementlooktegels tot kleurrijke glanzende steentjes. De verrassende collectie tegels van Inca maakt iedere badkamer stijlvol op zijn eigen manier. 

Inca - 2. De diversiteit van Inca
Inca - 2. De diversiteit van Inca

Voor ieder wat wils

Het assortiment van Inca bestaat uit zowel moderne, als landelijke en klassieke tegels. Hiermee maak je de mooiste combinaties in jouw droombadkamer. Hou je van landelijk, dan zijn de Wow-tegels wellicht iets voor jou. Voor een industriële badkamer is Mirage een perfecte tegel. Bekijk hieronder de belangrijkste tegels uit de Inca-collectie.

Mirage - tegels met cementlook

De Mirage-serie van Inca bestaat uit cementlook tegels met een neutrale uitstraling. Dankzij de zachte texturen hebben de tegels een subtiel uiterlijk. De Mirage-tegels zijn er in 11 neutrale warme en koude grijstinten. Doordat de tinten zo goed bij elkaar passen kun je de tegels ook uitstekend naast elkaar gebruiken, om zo unieke combinaties te maken.

Inca - 4. Mirage
Inca - 4. Mirage

Leeds wandtegels

De Leeds wandtegels van Inca geven je badkamer een moderne eigentijdse uitstraling. Deze Spaanse tegels hebben een opvallend oppervlak met gekruiste lijnen. De tegels zijn verkrijgbaar in een witte en bijzondere bruine tint.

Wow

De Inca Wow-serie heeft zijn naam niet voor niks. Met deze tegel voeg je een echte wow-factor aan je badkamer toe. Deze prachtige tegelserie is verkrijgbaar in diverse texturen en in een breed palet aan kleuren. Van neutraal grijs en wit, tot spectaculair geel, groen en blauw. Dankzij de verschillende vormen biedt de Wow-tegel tal van mogelijkheden voor legpratronen. Bijvoorbeeld een vissegraat, blokverband of halfsteensverband.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam voor meer informatie en laat je inspireren.

Inca - 6. Wow

Inca tegels

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Inca: rustig én spannend tegelwerk

De Inca-collectie is heel geschikt om te variëren in formaat en legwijze. Met een combi van Inca-tegels, in dezelfde tint (ton-sur-ton) in verschillende formaten of aparte legwijzen, maak je het spannend zonder dat je badkamer druk wordt. Kies bijvoorbeeld voor de strakke Mirage-tegels en wissel deze af met spannende Wow-tegels in dezelfde kleur. Hierdoor krijg je meer reliëf. Of kies voor het leggen van tegels in een patroon. Heel trendy zijn vloeren en wanden gelegd in een visgraatpatroon of blokverband.

Inca in kleine badkamers

Inca in kleine badkamers

Let in je kleine badkamer niet alleen op de grootte en kleur van je tegels. Zorg dat je ook een goed legplan voor je tegels hebt. Want ook met lijnenspel kun je de badkamer groter laten lijken. Bijvoorbeeld met verticale lijnen in je badkamermuur. Daar zijn de tegels uit de Inca Wow-serie perfect voor. Creëer bijvoorbeeld een spannende strokenmix van gekleurde tegels voor een origineel ruimtelijk effect.

Inca - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken