Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Maxfine
Maxfine - Maxfine Maxfine - Maxfine
Luxe XXL-tegels

Maxfine tegels

Maxfine maakt de trend van XL-badkamertegels nog groter met stijlvolle XXL keramiekplaten. De Maxfine-platen bestaan in verschillende kleuren en prints die niet van echt te onderscheiden zijn. Met de prachtige designs krijgt je badkamer een ruimtelijk effect en een unieke uitstraling. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk dat bij Bliek Sanitair verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

Maxfine - 1. Maxfine

Keramiekplaten met kraakheldere prints

De platen van MaxFine worden gemaakt van zulke pure grondstoffen, dat elke print kraakhelder en ontzettend gedetailleerd is. Zo lijken de nagebootste prints exact op natuurlijke, maar kostbare materialen zoals marmer. De keramiekplaten maken compleet nieuwe trends in badkamers mogelijk. Een chique marmerlook of relaxte wellness-uitstraling zijn met Maxfine in iedere badkamer te realiseren.

Je badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam vertelt je graag meer over Maxfine.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Maxfine geeft iedere badkamer een luxe uitstraling

Doordat Maxfine keramiekplaten dunner zijn dan bijvoorbeeld robuust marmer, zijn ze voor iedere badkamervloer of badkamermuur te gebruiken. Combineer de luxe prints met mooi sanitair en geniet elke dag van een wellness-gevoel in je eigen badkamer.  Het luxe gevoel wordt versterkt door de ruimtelijke uitstraling die Maxfine geeft. Dat komt vooral door de weinige voegen: hoe minder voegen, hoe groter de ruimte lijkt. Een bijkomend voordeel is dat je ook weinig voegen hebt om schoon te houden.

Maxfine - 2. Maxfine
Maxfine - 2. Maxfine

De Maxfine-series

Groot, groter, grootst, dat is waar MaxFine voor staat. De grote platen zijn een nieuwe ontwikkeling in de badkamerwereld. Maxfine maakt keramiekplaten met perfecte prints die lijken op natuurproducten die schaars of onbetaalbaar geworden zijn, zoals marmer. Hieronder lichten we een paar van de prachtige Maxfine-series uit.

Onice

De Onice-serie van Maxfine is gebaseerd op Onyx-edelstenen, prachtige stenen met opvallende aderen erin. Hiermee past dit designproduct perfect in een trendy, luxe badkamer. Het kleurenpalet van Onice versterkt de schoonheid en schittering van de keramiekplaten. De heldere kleuren van de Onice-serie benadrukken de natuurlijke aderen waar de Onyx-stenen om bekend staan. Kies bijvoorbeeld voor smaragdgroen of een van de vele nuances van wit. Onice laat je elke dag de magische sfeer van verafgelegen plaatsen ervaren, gewoon in je eigen badkamer.

Maxfine - 6. Onice

Marble marmerserie

De Marble marmerserie van Maxfine is ideaal voor tegelvloeren en wanden in de badkamer. De hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke elegantie geven je badkamer een luxe uitstraling. De Marble-serie is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: zwart, antraciet, grijs, bruin, lichtbruin en wit, en heeft tegelplaten tot wel 120 x 60 cm.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam voor meer informatie en laat je inspireren.

Maxfine - 4. Maxfine Marble
Maxfine - 4. Maxfine Marble

Walk On keramiekplaten

De Walk On serie geeft iedere ruimte een fascinerende uitstraling met stedelijk allure. Deze serie bestaat uit keramiekplaten met een prachtig betoneffect en heeft een neutraal kleurenpalet: witte sneeuw, schemering, warme Hazel en Sand. De platen zijn verkrijgbaar in een formaat tot wel 300 x 150 cm. Met Walk On creëer je een elegante, eigentijdse sfeer in je badkamer.

Wil je álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine

Maxfine voor natuurlijke badkamers

Maxfine-keramiekplaten passen perfect bij de trend van natuurlijke badkamers. In een natuurlijke badkamer kom je helemaal tot rust. Combineer een marmeren wand met natuurlijk houten badkamermeubels. Wil jij ook de aangename rust van een natuurlijke badkamer in huis halen? Laat je dan persoonlijk adviseren door Bliek Sanitair. Bekijk onze natuurlijke badkamers.

Hoe kies je de juiste tegel?

Niks zo lastig als het kiezen van je wand- en vloertegels voor de badkamer. Alleen de keuze binnen de Maxfine-collectie is al enorm. Hoe maak je uit al die producten de juiste tegelkeuze? Kom eens langs in onze showroom. Daar kan je de verschillende keramiekplaten naast elkaar zien en voelen. Dat helpt enorm bij het kiezen. Onze badkameradviseur laat je graag de verschillende Maxfine-opties zien en kan al je vragen beantwoorden.

Maxfine - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken