Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Primabad Coast badkamermeubel
Primabad Coast houtlook badkamermeubel Primabad Coast houtlook badkamermeubel
Oneindige mogelijkheden

Primabad Coast badkamermeubel

Met het Primabad Coast badkamermeubel geef je de badkamer eenvoudig een eigentijdse look. Het meubel heeft een stoer karakter, doordat de keramische wastafel hoog boven het meubel uitsteekt. Een wastafelblad van robuust beton, een strak Cerablad of speelse opbouwkommen behoren ook tot de mogelijkheden. Met Primabad Coast stel je zelf je droommeubel samen.

Primabad Coast badkamermeubel - 1. Primabad zelf je badkamermeubel samenstellen

Zelf je Primabad Coast badkamermeubel samenstellen

De Coast meubelserie is volledig samen te stellen, waardoor het meubel geschikt is voor vele badkamers. Het meubel is verkrijgbaar in 6 breedtematen die variëren van 61 cm voor de compacte badkamer tot meubels van 161 cm breed met extra veel opbergruimte. Binnen de Primabad Coast meubelserie kun je kiezen uit heel veel frontkleuren en corpuskleuren. De corpus is de ombouw van de kast en de fronten zijn de voorkanten van de lades of deuren.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Bliek Sanitair in Volendam voor meer informatie en laat je verrassen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ruime keuze aan grepen

Het Primabad Coast badkamermeubel kan tot in het kleinste detail samengesteld worden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende greepmogelijkheden die bepalend zijn voor het complete plaatje. De praktische aluminium opbouwgrepen zijn verkrijgbaar in allerlei designs. Upgrade jouw badmeubel met een gebruiksvriendelijk push-to-open ladesysteem, waarbij je nauwelijks kracht nodig hebt om de lade te openen.

Primabad Coast badkamermeubel - 2. Primabad ruime keuze aan grepen
Primabad Coast badkamermeubel - 2. Primabad ruime keuze aan grepen

Badkamermeubel met verlichting 

Het is ook mogelijk om led-verlichting in de grepen te laten inbouwen. Wanneer je in het donker de badkamer binnenloopt, zie je direct de verlichte lades van jouw meubel. Door deze innovatieve verlichting is het niet meer nodig om in het donker een felle lamp aan te zetten. Daarnaast brengt deze subtiele lade-verlichting direct sfeer in de badkamer.

Primabad Coast badkamermeubel in uitgesproken kleur

Een blikvanger binnen het Primabad Coast assortiment is de Coast 100 cm, met een prachtig zwart betonnen wastafelblad. Extra bijzonder in een uitgesproken kleur, zoals deze groene variant. Het zwarte stalen frame zorgt voor een extravagant uiterlijk. Leuk met een bijpassende stellingkast. Wist je dat de legplankjes in de stellingkast in dezelfde kleur als het badkamermeubel verkrijgbaar zijn? Zo ontstaat er een perfecte harmonie in de badkamer. 

Primabad Coast badkamermeubel - Coast badkamermeubel groen
ONTDEK MEER PRIMABAD COAST
Primabad Coast keramieke wastafel en chromen inbouwkranen
Primabad Coast zwart badkamermeubel met verlichte spiegel
Primabad Coast meubel met zwarte opbouwkomen en stalen frame
Primabad - Coast badkamermeubels
PRIMABAD COLLECTIE
Wij scoren een
9.5
28-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief