Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Sealskin
Sealskin - Sealskin Sealskin - Sealskin
Comfortabel douchen en baden

Sealskin

Met Sealskin douchedeuren, baden en andere badkamerproducten krijg je een complete badkamerbeleving. Sealskin heeft jarenlang ervaring op het gebied van baden, douchen, wellness en badkamersfeer. Service staat bij Sealskin centraal; een product is immers slechts zo goed als de service er omheen. Voor Sealskin is dat de normaalste zaak van de wereld, maar wel een zaak waar elke dag volop aandacht aan wordt besteed. We kiezen bij Bliek Sanitair in Volendam niet voor niets voor Sealskin! 

BEKIJK DE COLLECTIE

Sealskin - 1. Sealskin de specialist voor doucheoplossingen

Blik op de toekomst

De beste douchedeuren, douchewanden of ligbaden krijg je niet zomaar. Daarom kijkt Sealskin altijd vooruit. Elke dag zijn de ervaren specialisten van Sealskin op zoek naar nieuwe producten voor jouw badkamerbeleving. Daarbij hoort een professionele en uitgebreide productontwikkeling, uiteraard in eigen huis. Voor het beste ligbad of douchewand telt elk facet. Niet alleen het verbeteren van producteigenschappen, maar ook duurzaamheid in de breedste zin van het woord ligt dagelijks onder de loep. De laatste technieken, veilig gebruik van hoogwaardige materialen, veelvuldig testen; alleen als alles op elkaar is afgestemd ontstaan de producten waar Sealskin trots op is.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Trendy douchedeuren met zwartmetalen profielen

Sealskin Soho is de meest innovatieve serie van dit moment. De douchedeuren en -wanden met zwartmetalen profielen geven je badkamer een moderne, stoere look. Sealskin Soho is geïnspireerd op de New Yorkse industriële bedrijfspanden, waarbij zwartstalen deuren een prominente rol innemen. De zwarte profielen geven een mooi contrast bij de witte muren en wit keramiek in je badkamer. Combineer met een zwarte douchekraan en je creëert een chique industriële look in je badkamer. 

Sealskin - 2. Sealskin springt in op trends
Sealskin - 3. Sealskin badkameraccessoires

Sealskin badkameraccessoires

Brilliance collection is de nieuwe trendy collectie badkameraccessoires van Sealskin. De collectie omvat een badmatten en toiletmatten van de allerbeste kwaliteit. Met recht een premium collectie met maar liefst 5 series die de mooiste materialen elk in hun eigen stijl combineren. Stuk voor stuk producten die met de grootste zorg zijn ontworpen en geproduceerd. De nieuwste aanwinst binnen de Sealskin Brilliance collection zijn de Copenhagen accessoires. Robuust beton gecombineerd met bamboe voor een trendy uitstraling. Door de betontrend in huis te halen met deze briljante accessoires is je complete badkamer of toilet weer helemaal up-to-date.

Garantie en service

Sealskin biedt een uitstekende service met een landelijk dekkende servicedienst. Nauwkeurige inmeting in opdracht van Baden+ en plaatsing van de douche, maar ook voor een eventuele reparatie of afstelling ben je met Sealskin’s serviceteam verzekerd van jarenlang bad- en doucheplezier. Met een gerust hart bieden we je dan ook 5 jaar volledige garantie op douchevloeren, douchewanden, baden en whirlpoolsystemen. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op de beschikbaarheid van onderdelen.

Sealskin - 4. Sealskin Garantie en service
Sealskin collectie
Sealskin - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
9.5
03-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Zie de Kolom ervaring met ons bedrijf
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief