Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
TECE
TECE - TECE TECE - TECE
Hoogwaardige installatiesystemen

Tece

De wortels van het Duitse TECE gaan terug tot in 1955. Het inmiddels internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger en schoner? Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig nieuwe producten, die je altijd onderscheidende voordelen zullen bieden. TECE vervaardigt en verhandelt hoogwaardige installatietechnische systemen, nationaal en internationaal. De focus van TECE ligt op duurzaamheid.

TECE - 1. TECE Inbouwreservoirs

TECE inbouwreservoirs

De TECE inbouwreservoirs zijn universeel, betrouwbaar en stil. Feitelijk past elke toilet op een inbouwreservoir van TECE. Maar dat zit gewoon achter de muur en zie je niet. Het feitelijke verschil van ander inbouwreservoirs is de bedieningplaat. Mooi strak en keuze uit diverse kleuren en materiaal. Heb je grote verschillen in lengte binnen het gezin of bent je al wat ouder, dan is de in hoogte verstelbare TECElux een prima product. Met één druk op de knop stel je de hoogte van het toilet in. Dat is pas comfort.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Waterbesparing met de toiletspoeling

De spoelhoeveelheden van het toilet kunnen afhankelijk van de toepassing aangepast worden. De fabrieksinstelling is 6/3 liter. Met het restvolume van 1 of 4 liter is direct naspoelen mogelijk. Voor volspoeling kan bij de nieuwste toiletten de spoelklok ingesteld worden op 4,5 liter (grote toets). Voor oudere woningen of in situaties met hydraulische problemen, is het raadzaam, de spoelklok op 9 liter in te stellen. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw Baden+ adviseur Bliek Sanitair in Volendam.

TECE - 2. TECE Waterbesparing met de toiletspoeling
TECE - 3. TECE Luxe bedieningsplaten

Luxe bedieningspanelen

TECE biedt een groot assortiment bedieningspanelen voor wc en urinior, gemaakt van metaal, glas of kunststof. Laat je toilet stralen met een bedieningspaneel met trendy kleur, zoals goud of koper. Geschikt voor woningen, projectbouw en voor openbare sanitair ruimtes. Alle bedieningspanelen hebben een robuust mechaniek. Inbouw in een verticaal vlak of horizontaal in een planchet. Voor net dat beetje extra hygiëne is de TECElux een goede optie; je activeert de spoeling van het toilet zonder het bedieningspaneel aan te raken.

TECElux toiletachterwand van glas

Voor meer comfort, designbeleving en waterbesparing heeft TECE als eerste fabrikant ter wereld een aantal bijzondere innovaties in TECElux geïntegreerd in de TECElux glazen achterwand. Kijkt u maar eens in de Off White badkamer, hier komt dit product erg mooi tot zijn recht. 

  • Wandafwerking van duurzaam glas in wit of zwart
  • Keuze uit optische of mechanische bediening voor het spoelen
  • Handmatige hoogteverstelling van het toilet
  • Luchtfiltersysteem met actief koolfilter
  • Spoelreservoir met waterbesparende spoelklok
  • Inworpschacht voor reinigingstabletten
TECE - 4. TeceLux toiletachterwand van glas
TECE - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken