Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Volendam

Bliek Sanitair

Bij Bliek Sanitair in Volendam vind je een complete, inspirerende badkamershowroom. Immers, voor een nieuwe badkamer of toilet zijn er veel keuzes te maken. Bliek Sanitair is al ruim veertig jaar het vertrouwde adres in Volendam voor de complete badkamer. Van ontwerp tot en met de installatie. Graag nodigen we je uit in onze badkamershowroom in Volendam om samen jouw ideale badkamer te realiseren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Bliek 250m2 badkamerinspiratie

250m2 badkamerinspiratie

In onze showroom in Volendam vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of toilet. Marian, Elles en Alexander Tol hebben jarenlange ervaring in de sanitairbranche en adviseren u graag. We nemen ruim de tijd om samen met u de meest comfortabele badkamer of toilet samen te stellen. Passend bij uw huis, wensen, ideeën en budget. We zijn aangesloten bij Baden+. Hierdoor kunnen we nog klantgerichter en voordeliger uw badkamerwensen in vervulling laten gaan. En waar we extra bijzonder in zijn: we installeren uw badkamer in tien dagen. Zo kunt u snel weer comfortabel douchen of badderen.

Ons team

Al ruim 40 jaar werken wij met hart en ziel aan het creëren van uw droombadkamer. Ooit gestart door vader Tol, voeren Elles en zus Marian de scepter. We zijn een echt familiebedrijf, waar we voor elkaar klaar staan om droombadkamers te realiseren. Natuurlijk gaat er soms iets mis, maar dat lossen we direct in samenspraak met u op. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen die werken volgens de Techniek Nederland richtlijnen. Graag gaan we aan de slag met een mooi badkamerontwerp. Aarzel niet en loop bij ons binnen.

Over ons - 2. Bliek Ons team
Een badkamer moet praktisch en betaalbaar zijn. Het liefst met bad
en douche, maar bovenal goed schoon te maken.

Ons installatiebedrijf

Wij willen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Vanaf de start van de werkzaamheden zorgen we ervoor dat uw badkamer in het algemeen in tien dagen gereed is voor gebruik. Om zekerheid te geven in kwaliteit en precisie werken wij alleen met onze eigen installateurs. En dit doen we niet alleen in uw badkamer. Ook al het andere loodgieterswerk, het ambachtelijke dak- en zinkwerk, riolering en verwarming bij particulieren en bedrijven verzorgen we in de wijde omgeving van Volendam.

LEES MEER

Over ons - 4. Bliek Specialiteitenblok
Over ons - 4. Bliek Specialiteitenblok

Kenners van centrale verwarming

Als er één werkgebied bloot staat aan innovaties en vernieuwing, is het wel de sector verwarming. Onder druk van het milieu introduceren alle producenten nieuwe producten die duurzamer zijn. En dat is goed, want we moeten allemaal zuinig zijn op het milieu. Bij Bliek Sanitair scholen we ons constant bij op de nieuwste technieken in cv-verwarming en duurzaamheid in de woning. Zodat we u goed kunnen adviseren. Vraag ernaar, we helpen u graag. 

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bliek Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
Waardering van onze klanten
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties