Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Volendam

Bliek Sanitair Volendam

Bij Bliek Sanitair in Volendam vind je complete, inspirerende badkamers. Immers, voor een nieuwe badkamer of toilet zijn er veel keuzes te maken. Bliek Sanitair is al ruim veertig jaar het vertrouwde adres voor complete badkamers in Volendam. Van ontwerp tot en met de installatie. Graag nodigen we je uit in onze badkamerwinkel in Volendam om samen jouw ideale badkamer te realiseren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Bliek 250m2 badkamerinspiratie

Badkamerwinkel Volendam 

In onze badkamerwinkel in Volendam, Noord-Holland, vind je op 250 m2 volop badkamerinspiratie. Je vindt hier alles voor je nieuwe badkamer of toilet. Marian, Elles en Alexander Tol hebben jarenlange ervaring in de sanitairbranche en adviseren je graag. In onze badkamerwinkel nemen ruim de tijd om samen met jou de meest comfortabele badkamer of toilet samen te stellen. Passend bij je huis, wensen, ideeën en budget.

We zijn aangesloten bij Baden+. Hierdoor kunnen we nog klantgerichter en voordeliger je badkamerwensen in vervulling laten gaan. En waar we extra bijzonder in zijn: we installeren je badkamer in tien dagen. Zo kun je snel weer comfortabel douchen of badderen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Over ons - 1. showroom
Over ons - 1. showroom

Ons team in Volendam

Inspiratie voor nieuwe badkamers vind je in Volendam! Al ruim 40 jaar werken wij in Volendam met hart en ziel aan het creëren van droombadkamers. Ooit is Bliek Sanitair gestart door vader Tol, nu staan Elles en zus Marian aan het roer.

We zijn een echt familiebedrijf, waar we samen alles doen voor onze klanten. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen die werken volgens de richtlijnen van Techniek Nederland. Graag gaan we voor je aan de slag met een mooi badkamerontwerp. Aarzel niet en loop bij ons binnen.

Over ons - 2. Bliek Ons team
Een goede badkamer is afgestemd op de behoeften van de gebruiker, met slimme opbergoplossingen en een intuïtieve lay-out.

Ons installatiebedrijf

Wij willen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe badkamer. Vanaf de start van de werkzaamheden zorgen we ervoor dat je badkamer in het algemeen in tien dagen gereed is voor gebruik. Om zekerheid te geven in kwaliteit en precisie werken wij alleen met onze eigen installateurs. En dit doen we niet alleen in je badkamer.

Over ons - 4. Bliek Specialiteitenblok
Over ons - 4. Bliek Specialiteitenblok

Installatie in wijde omgeving van Volendam

Ook al het andere loodgieterswerk, het ambachtelijke dak- en zinkwerk, riolering en verwarming bij particulieren en bedrijven verzorgen we in de wijde omgeving van Volendam, zoals in Purmerend, Monnickendam, Broek en Waterland en Edam.

LEES MEER

De zekerheid van Bliek Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bliek Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - 4. Centrale verwarming

Kenners van centrale verwarming

Als er één werkgebied bloot staat aan innovaties en vernieuwing, is het wel de sector verwarming. Producenten introduceren nieuwe producten die duurzamer zijn. Dat is natuurlijke een goede ontwikkeling die we nauwlettend volgen.

Bij Bliek Sanitair scholen we ons constant bij op de nieuwste technieken in cv-verwarming en duurzaamheid in de woning. Zodat we je ook goed kunnen adviseren over duurzame oplossingen. Vraag ernaar, we helpen je graag. 

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Volendam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken