Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 60 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.5
Advies
9.4
Offerte
9.1
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.6
Nazorg
9.3

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
denkt mee met je

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Parsons in amsterdam

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die de tijd en moeite neemt om tot goede afspraken te komen.

Positieve opmerking:
Zorgvuldigheid, vakmanschap, snelheid, prettige benadering en hele fijne mensen die het werk uitvoeren. Alles is strak geregeld en wordt waargemaakt. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral in aanmerking genomen dat je volledig ontzorgd wordt.

Verbeterpunten:
Nee. Wij ware

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair heeft bij mij leidingen gelegd voor de keuken, een slaapkamer verbouwd tot badkamer en het toilet volledig vernieuwd.

Positieve opmerking:
Ze denken heel goed mee en komen met leuke ideeën. Het maakt ze niet uit wat voor budget je hebt, ze maken er echt wat moois van.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het einde goed verzorgd. Prima in de winkel geholpen met uitzoeken en kijken naar mogelijkheden. Werkzaamheden ter plekke netjes gedaan. Er waren nog wat onverwachte verrassingen na de sloop, maar een en ander werd professioneel opgepakt. Netjes op tijd klaar ook, en het resultaat is hartstikke mooi.

Positieve opmerking:
- in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. - planning was goed, ook als er wat onverwachte wendingen zijn. - alle werklui die geweest zijn, hebben allen professioneel en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Ik kan niets bedenken.

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-01-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij dat we Bliek Sanitair gekozen hebben. Vol lof!

Positieve opmerking:
Houden zich aan de planning! Werken zeer zorgvuldig! Adviseren goed!

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door A.A.F. Zebregs

Geplaatst op 21-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met BLIEK in Volendam was prima. Heldere uiteenzetting van mogelijkheden, werkwijze en prijsstelling. Bovenal communicatief erg goed.

Positieve opmerking:
Het helemaal binnen de planning werken. Er zouden 9 werkdagen nodig zijn en het waren er 8.

Verbeterpunten:
Een wat uitgebreidere definitieve offerte zodat je precies weet wat je besteld hebt en moet krijgen. Nu gaat het op vertrouwen... Maar dat was/is er absoluut.

Review door Herman Nolman

Geplaatst op 11-10-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer vriendelijk en net bedrijf. Werken netjes... niets om op aan te merken. Gewoon top!

Positieve opmerking:
Nee niet echt..alles is gewoon netjes geregeld.

Verbeterpunten:
Wederom niets....alles is goed geregeld.

Review door Els Oud van Steen

Geplaatst op 03-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Ruim van te voren werd het werkprogramma gemaild, dat ook volgens afspraak en tijdplanning is verlopen. Het was iedere keer bekend wie er zou komen en welke werkzaamheden er verricht zouden worden. Er was steeds overleg en er werden goede adviezen gegeven.

Positieve opmerking:
Er werd als eerste goed afgeplakt en alles wat beschermd moest worden, werd bedekt. Daar waar nodig was, werd gezogen en alle gereedschap werd iedere keer weer opgeruimd. De communicatie verliep heel prettig. Er werden goede adviezen gegeven. Er werd met je meegedacht.

Verbeterpunten:
Blijf op deze wijze doorgaan.

Review door K.Roos

Geplaatst op 21-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek is een goed bedrijf alles van A tot Z geregeld zeer vriendelijk en netjes werkend personeel we zijn dan ook zeer tevreden en het resultaat was geweldig.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en goede planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-09-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bedrijf werkt prima en netjes.

Positieve opmerking:
Bedrijf werkt heel netjes en ruimt altijd alles op.

Verbeterpunten:
Soms wat moeilijk te verstaan.

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het eind goed meegedacht over het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door E.C.A. Rossenaar

Geplaatst op 27-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, ervaring, goede service, goede communicatie.

Positieve opmerking:
Offerte heeft iets langer op zich laten wachten, ws door drukte.

Verbeterpunten:

Review door Rob Pijnappel

Geplaatst op 22-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer aan te bevelen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Adriaan Meeling

Geplaatst op 17-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben bij ons twee toiletten verbouwd en een nieuwe badkamer geplaatst.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door VanGastel Bliek in Volendam .

Geplaatst op 18-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal geweldig als verliep zoals de plenning was.Zeer te vrede nooit geen ander meer .

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Annelies Habers

Geplaatst op 02-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair is een prettig, vriendelijk bedrijf met goede adviezen en ideeën.

Positieve opmerking:
N.v.t.

Verbeterpunten:

Review door L.A. van Weering

Geplaatst op 15-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en geen gezeur

Positieve opmerking:
nee

Verbeterpunten:

Review door Martin Tol

Geplaatst op 26-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair: uitstekende voorlichting m.b.t. de nieuwe badkamer en hiervoor een gedetailleerde uitvoeringsplanning afgegeven. Volgens deze planning zijn ook daadwerkelijk van dag tot dag de werkzaamheden uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Ik zou het niet kunnen aangeven.

Verbeterpunten:

Review door Harm ten Napel

Geplaatst op 01-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De reden om dit bedrijf te kiezen was dat ze ook eventuele graafwerkzaamheden en bijkomende dingen zoals wanden en plafonds kunnen aanleggen, ik had wat moeilijkheden met verstopping en lekkage, niet bepaald een aantrekkelijke opdracht maar deze mensen gaan net zolang door totdat alles is opgelost en nu ziet het er geweldig uit en ben ik helemaal tevreden.

Positieve opmerking:
De offerte was scherp geprijsd, door onvoorziene gebreken viel het door meerwerk wat duurder uit.

Verbeterpunten:

Review door Karin

Geplaatst op 14-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik kwam bij dit bedrijf terecht via diverse buren. Ik had een informatief gesprek en er is een offerte opgesteld na de meting van de badkamer. Het voelde direct vertrouwd. Dat de medewerkers van dit bedrijf het goed met mij voor hadden. Dat maakte de keuze eenvoudig.

Positieve opmerking:
Nee, het was prima. Wat ik ervan had gehoopt.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voor de 2e maal in korte tijd een wc ruimte laten doen. Ook voor de 2e maal is dit prima bevallen. Resultaat voor deze kleine m2 is super.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met dit bedrijf is goed

Positieve opmerking:
Geen punten

Verbeterpunten:

Review door FamilieEbbers

Geplaatst op 01-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een heel prettig bedrijf wat zijn afspraken goed nakomt en op een heel nette manier werkt. Niet alleen bij het verbouwen van de badkamer maar ook bij alle andere voorkomende werkzaamheden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Wim Heeres

Geplaatst op 27-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder goed.

Positieve opmerking:
geen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair

Positieve opmerking:
Prijs scherper stellen

Verbeterpunten:

Review door Els Gutker en Ferian Spaaij

Geplaatst op 21-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig. Het is een eerste klas bedrijf. De medewerkers zijn zeer klantgericht en denken met je mee; uitermate vriendelijk. Wij zijn zeer content, ook met de installatie. Alles ging van een leien dakje en klopte helemaal. Geen enkel probleem. Uiteraard bevelen wij Bliek badkamerspecialist bij een ieder aan, dit hebben wij ook al gedaan bij diverse.

Positieve opmerking:
Nee!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Ga zo door

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toilet en badkamerrenovatie

Positieve opmerking:
Communicatie betreffende meerprijs extra werkzaamheden.

Verbeterpunten:

Review door Sonja Springer

Geplaatst op 18-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief, er werd vanaf het begin meegedacht, de planning klopte en het eindresultaat is echt prachtig geworden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ria Oudejans

Geplaatst op 18-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende communicatie, buitengewoon vriendelijk personeel, zeer vakkundig, geweldig uitvoering en afwerking.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

2Volgende
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
05-02-2020
Waardering van onze klanten alles heel goed geregeld
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties