Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
  • Klantwaardering
    9,6
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
op 96 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.6
Advies
9.5
Offerte
9.2
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.7
Nazorg
9.2

Review door Fam.Doornekamp

Geplaatst op 25-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Perfecte service van afvoer tot installatie

Positieve opmerking:
Familie zaak, korte lijnen, duidelijke afspraken, tijd voor advies, flexibel in aanpak. Van A tot Z vakmensen.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Melanie Brave

Geplaatst op 19-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super

Positieve opmerking:
Netjes, Eerlijk, Vriendelijk

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Kees Vermunt

Geplaatst op 07-01-2023

7
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer tevreden. betrouwbaar familiebedrijf

Positieve opmerking:
kwalitatief zeer goed en afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Maria

Geplaatst op 07-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toppers! Vriendelijk, deskundig, echte vakmensen, betrouwbaar, doen wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Leveren prima werk af, komen afspraken na, vriendelijk, en goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Ben helemaal tevreden

Review door Fam Zeeman

Geplaatst op 12-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het eerste gesprek hadden we direct een goed gevoel. Duidelijke communicatie tijdig signaleren.

Positieve opmerking:
communicatie tijdens de werkzaamheden altijd overleg als er iets afgeweken moest worden.

Verbeterpunten:
Alles was top gewoon professionals

Review door Mw Tepas

Geplaatst op 16-10-2022

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, ik heb waardevolle adviezen ontvangen. De afspraken werden prima nagekomen. De uitvoering is supergoed verlopen.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, meedenkend, groot aanbod van materialen. Attent, goede communicatie.

Verbeterpunten:
Nee, gewoon zo doorgaan.

Review door Kelly Helsloot

Geplaatst op 29-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige en fijne ervaring

Positieve opmerking:
- zijn secuur en leveren goed werk af - denken met je mee - goede communicatie - kwaliteit en prijsverhouding goed

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, erg tevreden

Review door Pieter Verkerk

Geplaatst op 11-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring

Positieve opmerking:
Uitleg, overleg vakkundig

Verbeterpunten:
Geen

Review door dhr. J. Prins en mevr. M. Kuijpers

Geplaatst op 09-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dankzij het fantastische vakkundige badkamerteam van Bliek Sanitair is onze nieuwe badkamer volledig naar onze wens en smaak voltooid. Mede door de mooie praktische badkamermeubels, de royaal verlichte toiletkast, de Geberit douche wc, de sfeervolle accessoires en tot slot de prachtige Italiaanse vloertegels komt dit alles tot 'n super de luxe uitstraling! We zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst in ons huis.

Positieve opmerking:
In 10 werkdagen 'n nieuwe badkamer realiseren is mede tot stand gekomen door de perfecte planning, enorm vlot werktempo en netheid van de medewerkers. Ook klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel van het team Bliek Sanitair

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam. Roos

Geplaatst op 03-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken en deskundigheid

Verbeterpunten:
Volgorde van monteren. Eerst plafond en daarna montage badkamermeubel en dergelijke.

Review door Fam v/d Eerden

Geplaatst op 01-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord: Geweldig!

Positieve opmerking:
Erge vriendelijke, deskundige mensen, komen afspraken na, werken heel netjes en goed, hebben een geweldig teams van vakmensen om zich heen!

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Dennie Timmer

Geplaatst op 05-04-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad. Duidelijke communicatie, strakke planning, secure uitvoering van werkzaamheden en een prachtig resultaat.

Positieve opmerking:
Operationeel zeer sterk met alle betrokken partijen

Verbeterpunten:
nvt

Review door fam teunisse

Geplaatst op 19-03-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Leveren uitstekend vakwerk

Positieve opmerking:
Vriendelijkheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Dat zou ik niet weten

Review door Paul Timp

Geplaatst op 08-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Meer dan tevreden

Positieve opmerking:
Know how, klantgericht, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan Kooij

Geplaatst op 02-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ronduit geweldig

Positieve opmerking:
Familiebedrijf dat klanten totaal ontzorgt.

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door.

Review door Dhr. Alberding

Geplaatst op 01-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden met het resultaat en de service.

Positieve opmerking:
Het werk is snel, goed en netjes gedaan.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Dhr. Meurs

Geplaatst op 03-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de Keuze van Bliek Sanitair is mij gelijk opgevallen de vriendelijkheid en van bekwaamheid plus de begeleiding van het winked personnel.

Positieve opmerking:
Zie de Kolom ervaring met ons bedrijf

Verbeterpunten:
Weet Niels maar advies zeer deze weg doorgaan

Review door Jack Schilder

Geplaatst op 28-10-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden en er werd goed advies gegeven. En alles ging volgens de planning

Positieve opmerking:
Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan

Verbeterpunten:
Geen

Review door Wim

Geplaatst op 28-10-2021

10
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer bereidwillig in aanpassen van onze wensen. Slopen en opbouwen gaat zeer netjes en alles wordt opgeruimd en afgevoerd.

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie.

Verbeterpunten:
Controleer afspraken met onderaannemers.

Review door Edwin Mooijer

Geplaatst op 01-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een (h)echt familiebedrijf met zeer sympathiek personeel die hun vak verstaan.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.

Verbeterpunten:
Geen verbeter punten.

Review door Dhr. Beerepoot

Geplaatst op 30-06-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Goed overleg, erg duidelijk

Verbeterpunten:
Geen tips

Review door Fam Plat

Geplaatst op 01-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Precies volgens planning

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kevin van de Made

Geplaatst op 23-04-2021

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Eerlijkheid bij uitzoeken badkamer en de schouw voor het uitbrengen van de offerte. Dat geeft het gevoel dat er een offerte ligt die echt klopt.

Verbeterpunten:
Wij hadden het idee dat het schilderwerk een beetje werd afgeraffeld.

Review door Kwadijk

Geplaatst op 22-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Werken snel en netjes. Resultaat is top.

Positieve opmerking:
Denken mee. Zoeken naar oplossingen. Er wordt niks opgedrongen.

Verbeterpunten:
Eindfactuur kwam voor aanvang van het aanleggen van de badkamer. Betaling restant was al gedaan, toen kwam er nog een rekening. We kregen 3x een rekening ipv 2. Eindbedrag was wel correct.

Review door Mevr Geljon

Geplaatst op 22-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers van Bliek hebben goede adviezen gegeven over wat wel en niet kan. Ik kreeg een duidelijke offerte, precies aangeven welke kosten waarvoor zijn. De uitvoering is helemaal volgens planning gegaan, en er is netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede uitvoering.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam de Rijk

Geplaatst op 20-02-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klant vriendelijk en goede service

Positieve opmerking:
Doen wat ze beloven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mieke Out

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Bliek is uitstekend. Een enthousiast en deskundig familiebedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt!

Positieve opmerking:
Deskundig advies, denken goed mee en het werk dat geleverd wordt is tot in de puntjes verzorgd. De badkamer en toilet zien er prachtig uit!

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten. Ga door door!!

Review door Gre en Rini de Weijze

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voortreffelijk, meedenkend, service en hart voor het familiebedrijf en de tevreden klant staat centraal.

Positieve opmerking:
Persoonlijk advies, afspraak is afspraak , geleverd vakwerk.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Fam Zwiers

Geplaatst op 02-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact een goed gevoel, men weet waar ze over praten en nemen de tijd voor alles

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken en advies. Zowel in de showroom als bij de uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan van Bekkum

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Verbeterpunten:
geen

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken