Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 85 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.6
Advies
9.4
Offerte
9.1
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.7
Nazorg
9.2

Review door Dennie Timmer

Geplaatst op 05-04-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad. Duidelijke communicatie, strakke planning, secure uitvoering van werkzaamheden en een prachtig resultaat.

Positieve opmerking:
Operationeel zeer sterk met alle betrokken partijen

Verbeterpunten:
nvt

Review door fam teunisse

Geplaatst op 19-03-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Leveren uitstekend vakwerk

Positieve opmerking:
Vriendelijkheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Dat zou ik niet weten

Review door Paul Timp

Geplaatst op 08-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Meer dan tevreden

Positieve opmerking:
Know how, klantgericht, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan Kooij

Geplaatst op 02-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ronduit geweldig

Positieve opmerking:
Familiebedrijf dat klanten totaal ontzorgt.

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door.

Review door Dhr. Alberding

Geplaatst op 01-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden met het resultaat en de service.

Positieve opmerking:
Het werk is snel, goed en netjes gedaan.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Dhr. Meurs

Geplaatst op 03-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de Keuze van Bliek Sanitair is mij gelijk opgevallen de vriendelijkheid en van bekwaamheid plus de begeleiding van het winked personnel.

Positieve opmerking:
Zie de Kolom ervaring met ons bedrijf

Verbeterpunten:
Weet Niels maar advies zeer deze weg doorgaan

Review door Jack Schilder

Geplaatst op 28-10-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden en er werd goed advies gegeven. En alles ging volgens de planning

Positieve opmerking:
Alles wordt geregeld zodat het achter elkaar kan doorgaan

Verbeterpunten:
Geen

Review door Wim

Geplaatst op 28-10-2021

10
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer bereidwillig in aanpassen van onze wensen. Slopen en opbouwen gaat zeer netjes en alles wordt opgeruimd en afgevoerd.

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie.

Verbeterpunten:
Controleer afspraken met onderaannemers.

Review door Edwin Mooijer

Geplaatst op 01-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een (h)echt familiebedrijf met zeer sympathiek personeel die hun vak verstaan.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.

Verbeterpunten:
Geen verbeter punten.

Review door Dhr. Beerepoot

Geplaatst op 30-06-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Goed overleg, erg duidelijk

Verbeterpunten:
Geen tips

Review door Fam Plat

Geplaatst op 01-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Precies volgens planning

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kevin van de Made

Geplaatst op 23-04-2021

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Eerlijkheid bij uitzoeken badkamer en de schouw voor het uitbrengen van de offerte. Dat geeft het gevoel dat er een offerte ligt die echt klopt.

Verbeterpunten:
Wij hadden het idee dat het schilderwerk een beetje werd afgeraffeld.

Review door Kwadijk

Geplaatst op 22-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Werken snel en netjes. Resultaat is top.

Positieve opmerking:
Denken mee. Zoeken naar oplossingen. Er wordt niks opgedrongen.

Verbeterpunten:
Eindfactuur kwam voor aanvang van het aanleggen van de badkamer. Betaling restant was al gedaan, toen kwam er nog een rekening. We kregen 3x een rekening ipv 2. Eindbedrag was wel correct.

Review door Mevr Geljon

Geplaatst op 22-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers van Bliek hebben goede adviezen gegeven over wat wel en niet kan. Ik kreeg een duidelijke offerte, precies aangeven welke kosten waarvoor zijn. De uitvoering is helemaal volgens planning gegaan, en er is netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede uitvoering.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam de Rijk

Geplaatst op 20-02-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klant vriendelijk en goede service

Positieve opmerking:
Doen wat ze beloven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mieke Out

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Bliek is uitstekend. Een enthousiast en deskundig familiebedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt!

Positieve opmerking:
Deskundig advies, denken goed mee en het werk dat geleverd wordt is tot in de puntjes verzorgd. De badkamer en toilet zien er prachtig uit!

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten. Ga door door!!

Review door Gre en Rini de Weijze

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voortreffelijk, meedenkend, service en hart voor het familiebedrijf en de tevreden klant staat centraal.

Positieve opmerking:
Persoonlijk advies, afspraak is afspraak , geleverd vakwerk.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Fam Zwiers

Geplaatst op 02-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact een goed gevoel, men weet waar ze over praten en nemen de tijd voor alles

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken en advies. Zowel in de showroom als bij de uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan van Bekkum

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Verbeterpunten:
geen

Review door Karin en Arnold

Geplaatst op 18-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Kennis van zaken/advies Inzet

Verbeterpunten:
Geen

Review door Joke en Jeffry

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan afspraken, goede service en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Niet

Review door Fam. Witziers

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en vakkundig

Positieve opmerking:
Uitleg en meedenken

Verbeterpunten:
Geen

Review door H v/d Torre

Geplaatst op 06-07-2020

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair uit Volendam heeft de renovatie van een badkamer en toilet volledig voorbereidt en uitgevoerd

Positieve opmerking:
de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.

Verbeterpunten:
niet op gebied van communicatie, die was uitstekend. Wel t.a.v. de uitvoering: stagnatie weglopen van water in closet, was fout in aansluiting en idem t.a.v. toiletkraantje. en loszittende badaccessoires en kraan in badkamer ( moet nog verholpen worden). Nog secuder werken en gebruiken van pluggen.

Review door Fam Jonk

Geplaatst op 20-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg positief over de strakke planning, de snelheid, het vakkundig personeel en het uiteindelijke resultaat. Was een goede keuze.

Positieve opmerking:
Planning, snelheid, kwaliteit en betrouwbaar

Verbeterpunten:
Wellicht de after sales.

Review door R de Roy

Geplaatst op 31-05-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf met veel ervaring en komen de gemaakte afspraken goed na. Prima service.

Positieve opmerking:
Vakmanschap

Verbeterpunten:
-

Review door bliek sanitair

Geplaatst op 05-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldig

Positieve opmerking:
alles heel goed geregeld

Verbeterpunten:
geen alles was oke

Review door Buitenkamp

Geplaatst op 27-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben “Bliek Sanitair”als een zeer vakkundig bedrijf ervaren Alles ging in goed overleg De service is:Top!

Positieve opmerking:
Werken zeer netjes Alles werd keurig afgeplakt

Verbeterpunten:
Wat ons betreft zijn er geen verbeterpunten

Review door Bedijn

Geplaatst op 08-01-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Demonteren en monteren van Toilet tegelen met winkelman tegeltjes.

Positieve opmerking:
Eigenaar en zijn medewerker op kantoor zijn vakmensen. Tegelzetter is fantastisch.

Verbeterpunten:
Oudere hulp niet meer gebruiken. is geen vakman. Is al vertrokken

Review door Fam. Niesing

Geplaatst op 08-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn geholpen. Ze denken met je mee bij je aankoop. Vriendelijk personeel en nette werkers.

Positieve opmerking:
Nette werkers, vriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele goede ervaring met Bliek Sanitair. We werden vriendelijk geholpen en ze hebben een zeer transparante werkwijze. Alles verliep volgens planning.

Positieve opmerking:
Transparant en eerlijk goed advies

Verbeterpunten:
geen

Vorige1
Wij scoren een
9.5
05-04-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Operationeel zeer sterk met alle betrokken partijen
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief