Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
029 936 6358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 50 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.5
Advies
9.3
Offerte
9.2
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.6
Nazorg
9.1

Review door Anki Burghout

Geplaatst op 13-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De eerste ontmoeting in de showroom was erg vriendelijk en het voelde gelijk vertrouwelijk. Het advies wat wij kregen was tot in de kleine details een bijdrage op het mooie resultaat. Wilt U vertrouwd kopen is dit bedrijf een echt een aanbeveling.

Positieve opmerking:
Het advies was prima. De planning die we ruim vooraf kregen, klopte precies! Er is vakkundig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Nee. wij zijn zeer tevreden, ga zo verder!!!!

Review door Marga

Geplaatst op 25-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden en zijn goed op weggeholpen om het tot n compleet plaatje te krijgen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans korff

Geplaatst op 08-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is alleen maar positief. Een uitstekende planning en nette werkers. Het eindresultaat is geweldig en wij zijn erg tevreden

Positieve opmerking:
Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
4 jaar geleden onze badkamer volledig laten vervangen. Pittige klus omdat niets recht is in ons huis. Top uitgevoerd. Nu was de toilet ruimte aan de beurt. Weer super tevreden.

Positieve opmerking:
Het meedenken. Alles is mogelijk.

Verbeterpunten:

Review door van der Meer

Geplaatst op 11-01-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badn+ Bliek sanitair uit Volendam levert echt kwaliteit. Ze werken netjes en denken met je mee. We zijn zeer tevreden over Bliek Sanitair en onze nieuwe badkamer

Positieve opmerking:
Zeer betrouwbaar, netjes en hoge kwaliteit. Ze denken echt met je mee.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn verast door Bliek sanitair. Alles volgens planning en alles is uitgevoerd door echte vakmensen. En in het voortraject en bij de keuzes maken in de showroom zijn we zeer goed geholpen.

Positieve opmerking:
Planning en afspraken.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Edwin Heijm

Geplaatst op 01-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Geweldig bedrijf met uitstekende service! Toen ik de showroom binnenkwam werd ik niet meteen besprongen door opdringerige verkopers maar kon gewoon rustig kijken. Kreeg een hele stapel folders mee om eens rustig thuis te bekijken. Bij het uitzoeken ook heel vriendelijk en goed geholpen. Je kan ook nog rustig nadenken voor de offerte afgerond wordt. Wordt ook goed met je meegedacht. Tijdens de installatie is alles precies volgens planning verlopen. Eventuele problemen werden vakkundig opgelost en prima gecommuniceerd. Verder waren het allemaal echte vakmensen.

Positieve opmerking:
Rustige en vriendelijke benadering in de showroom. Klantvriendelijkheid. Deskundigheid van de vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door René Tigges

Geplaatst op 30-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede en positieve ervaringen met Bliek Sanitair uit Volendam. Er werd ruim de tijd genomen om tot een prachtige nieuwe badkamer te komen. Zelfs buiten de werktijden om. De keuze voor bijvoorbeeld een nieuwe kraan is groot, maar verschillende modellen en series worden bij elkaar gezocht en daar wordt goed advies overgegeven. Uiteraard ook tijdens de daadwerkelijke bouw. Na iets meer dan 10 werkdagen konden we weer gebruik maken van een nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Het meedenken en suggesties doen is als zeer prettig ervaren. Zowel in de showroom als tijdens de bouw, worden er suggesties gedaan en goed overlegd over de te ondernemen stappen.

Verbeterpunten:
De offerte zou iets gedetailleerder en gevisualiseerd kunnen zijn. Na het plannen en het uitzoeken van de artikelen wordt alles prima op de offerte gezet. Maar als je er nog eens rustig over na wilt denken is de informatie daarop wat beperkt en spreekt niet meer tot de verbeelding.

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig geholpen met ons mee gedacht, goede adviezen gegeven. De planning en het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet, is tot onze tevredenheid geplaatst.

Positieve opmerking:
Goede strakke planning, fijn voor de klant.

Verbeterpunten:
geen

Review door J.florusse

Geplaatst op 02-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Op tijd, netjes en professioneel.

Positieve opmerking:
Zie boven.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-02-2018

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede voorlichting vooraf, nette manier van werken, mooi resultaat en naar wens. Er wordt mee gedacht

Positieve opmerking:
Nette en schone manier van werken.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam. Tinga, Purmerend

Geplaatst op 22-02-2018

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Excellent

Positieve opmerking:
Werkr zeer netjes en oplossingsgericht.

Verbeterpunten:

Review door Familie Sulkers

Geplaatst op 31-01-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer service gericht, kleinschalige showroom, maar met ruim aanbod en vriendelijke medewerkers! Vanaf het moment vd koop tot de laatste afwerkingen in de badkamer en toiletruimtes zijn wij heel erg tevreden over Bliek Sanitair.

Positieve opmerking:
Service en kwaliteit

Verbeterpunten:
Betaling van de eerste termijn ging helaas niet goed en werd door Bliek verkeerd afgeboekt, waardoor wij werden gebeld waar de betaling bleef die al eerder overgemaakt was. Uiteindelijk is dit goed opgelost.

Review door Aliejanne Benning

Geplaatst op 21-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot het eind, geweldig geholpen

Positieve opmerking:
Het bedrijf laat niets aan het toeval over, alles is gepland. Alle onderdelen van het begin tot het eind zijn goed op elkaar afgestemd.De installateur, electricien, tegelzetter, plafonneur en kitter. Elke dag werd al het bouwvuil afgevoerd.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-11-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie, duidelijke offerte en mooie 3d tekening zodat je een beter idee krijgt van hoe het eruit komt te zien. Alle afspraken worden nagekomen Personeel is vriendelijk en werkt hard en netjes

Positieve opmerking:
Goede kennis zowel in de winkel als de mannen tijdens de bouw Ruim aanbod in het assortiment Goede en duidelijke afspraken

Verbeterpunten:
X

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-10-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend. Alles wordt keurig geregeld.

Positieve opmerking:
De stappen van de badkamer zijn perfect op elkaar afgestemd.

Verbeterpunten:
Geen

Review door eric huliselan

Geplaatst op 29-09-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede adviezen. Oplossingsgericht. Prettige communicatie. Afspraken worden nagekomen. Alle werkzaamheden volgens planning. Vakwerk. Nazorg in orde.

Positieve opmerking:
Leveren van vakwerk. Zeer prettige communicatie. Alles volgens planning.

Verbeterpunten:
Meer duidelijke offerte. Bijvoorbeeld aangeven hoeveel benodigde arbeidsuren.

Review door Edammer

Geplaatst op 24-09-2017

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke vakkundige mensen die leveren wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Word netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Communicatie over wat niet in de offerte staat kan beter. (wij zouden bijvoorbeeld zelf plafond schilderen maar dat was niet in de planning opgenomen).

Review door B de Boer

Geplaatst op 29-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, er wordt gewerkt volgens een strak werkschema zodat je als klant precies weet wat je te wachten staat. Het gehele project heeft precies 10 dagen geduurd zoals het werschema aangaf.

Positieve opmerking:
Komen op tijd voor het werk en gaan door. Communicatie met medewerkers onderling was goed, korte lijnen.

Verbeterpunten:
Geen opmerking alles verliep naar wens.

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De hele "operatie" was van dag tot dag prima geregeld. De verbouwing was ook op de geplande tijd klaar. Het Bliek team is kundig, vriendelijk en geeft goede adviezen bij het uitkiezen van de nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Efficiëntie en kennis van zaken en keihard werken

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
denkt mee met je

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Parsons in amsterdam

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die de tijd en moeite neemt om tot goede afspraken te komen.

Positieve opmerking:
Zorgvuldigheid, vakmanschap, snelheid, prettige benadering en hele fijne mensen die het werk uitvoeren. Alles is strak geregeld en wordt waargemaakt. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral in aanmerking genomen dat je volledig ontzorgd wordt.

Verbeterpunten:
Nee. Wij ware

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair heeft bij mij leidingen gelegd voor de keuken, een slaapkamer verbouwd tot badkamer en het toilet volledig vernieuwd.

Positieve opmerking:
Ze denken heel goed mee en komen met leuke ideeën. Het maakt ze niet uit wat voor budget je hebt, ze maken er echt wat moois van.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het einde goed verzorgd. Prima in de winkel geholpen met uitzoeken en kijken naar mogelijkheden. Werkzaamheden ter plekke netjes gedaan. Er waren nog wat onverwachte verrassingen na de sloop, maar een en ander werd professioneel opgepakt. Netjes op tijd klaar ook, en het resultaat is hartstikke mooi.

Positieve opmerking:
- in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. - planning was goed, ook als er wat onverwachte wendingen zijn. - alle werklui die geweest zijn, hebben allen professioneel en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Ik kan niets bedenken.

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-01-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij dat we Bliek Sanitair gekozen hebben. Vol lof!

Positieve opmerking:
Houden zich aan de planning! Werken zeer zorgvuldig! Adviseren goed!

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door A.A.F. Zebregs

Geplaatst op 21-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met BLIEK in Volendam was prima. Heldere uiteenzetting van mogelijkheden, werkwijze en prijsstelling. Bovenal communicatief erg goed.

Positieve opmerking:
Het helemaal binnen de planning werken. Er zouden 9 werkdagen nodig zijn en het waren er 8.

Verbeterpunten:
Een wat uitgebreidere definitieve offerte zodat je precies weet wat je besteld hebt en moet krijgen. Nu gaat het op vertrouwen... Maar dat was/is er absoluut.

Review door Herman Nolman

Geplaatst op 11-10-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer vriendelijk en net bedrijf. Werken netjes... niets om op aan te merken. Gewoon top!

Positieve opmerking:
Nee niet echt..alles is gewoon netjes geregeld.

Verbeterpunten:
Wederom niets....alles is goed geregeld.

Review door Els Oud van Steen

Geplaatst op 03-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Ruim van te voren werd het werkprogramma gemaild, dat ook volgens afspraak en tijdplanning is verlopen. Het was iedere keer bekend wie er zou komen en welke werkzaamheden er verricht zouden worden. Er was steeds overleg en er werden goede adviezen gegeven.

Positieve opmerking:
Er werd als eerste goed afgeplakt en alles wat beschermd moest worden, werd bedekt. Daar waar nodig was, werd gezogen en alle gereedschap werd iedere keer weer opgeruimd. De communicatie verliep heel prettig. Er werden goede adviezen gegeven. Er werd met je meegedacht.

Verbeterpunten:
Blijf op deze wijze doorgaan.

Review door K.Roos

Geplaatst op 21-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bliek is een goed bedrijf alles van A tot Z geregeld zeer vriendelijk en netjes werkend personeel we zijn dan ook zeer tevreden en het resultaat was geweldig.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en goede planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-09-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bedrijf werkt prima en netjes.

Positieve opmerking:
Bedrijf werkt heel netjes en ruimt altijd alles op.

Verbeterpunten:
Soms wat moeilijk te verstaan.

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
13-05-2019
Waardering van onze klanten Het advies was prima. De planning die we ruim vooraf kregen, klopte precies! Er is vakkundig en netjes gewerkt.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties