Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 77 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.5
Advies
9.4
Offerte
9.1
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.6
Nazorg
9.1

Review door Edwin Mooijer

Geplaatst op 01-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een (h)echt familiebedrijf met zeer sympathiek personeel die hun vak verstaan.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.

Verbeterpunten:
Geen verbeter punten.

Review door Dhr. Beerepoot

Geplaatst op 30-06-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Goed overleg, erg duidelijk

Verbeterpunten:
Geen tips

Review door Fam Plat

Geplaatst op 01-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Precies volgens planning

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kevin van de Made

Geplaatst op 23-04-2021

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Eerlijkheid bij uitzoeken badkamer en de schouw voor het uitbrengen van de offerte. Dat geeft het gevoel dat er een offerte ligt die echt klopt.

Verbeterpunten:
Wij hadden het idee dat het schilderwerk een beetje werd afgeraffeld.

Review door Kwadijk

Geplaatst op 22-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Werken snel en netjes. Resultaat is top.

Positieve opmerking:
Denken mee. Zoeken naar oplossingen. Er wordt niks opgedrongen.

Verbeterpunten:
Eindfactuur kwam voor aanvang van het aanleggen van de badkamer. Betaling restant was al gedaan, toen kwam er nog een rekening. We kregen 3x een rekening ipv 2. Eindbedrag was wel correct.

Review door Mevr Geljon

Geplaatst op 22-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers van Bliek hebben goede adviezen gegeven over wat wel en niet kan. Ik kreeg een duidelijke offerte, precies aangeven welke kosten waarvoor zijn. De uitvoering is helemaal volgens planning gegaan, en er is netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede uitvoering.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam de Rijk

Geplaatst op 20-02-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klant vriendelijk en goede service

Positieve opmerking:
Doen wat ze beloven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mieke Out

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Bliek is uitstekend. Een enthousiast en deskundig familiebedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt!

Positieve opmerking:
Deskundig advies, denken goed mee en het werk dat geleverd wordt is tot in de puntjes verzorgd. De badkamer en toilet zien er prachtig uit!

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten. Ga door door!!

Review door Gre en Rini de Weijze

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voortreffelijk, meedenkend, service en hart voor het familiebedrijf en de tevreden klant staat centraal.

Positieve opmerking:
Persoonlijk advies, afspraak is afspraak , geleverd vakwerk.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Fam Zwiers

Geplaatst op 02-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact een goed gevoel, men weet waar ze over praten en nemen de tijd voor alles

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken en advies. Zowel in de showroom als bij de uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan van Bekkum

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Verbeterpunten:
geen

Review door Karin en Arnold

Geplaatst op 18-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Kennis van zaken/advies Inzet

Verbeterpunten:
Geen

Review door Joke en Jeffry

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan afspraken, goede service en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Niet

Review door Fam. Witziers

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en vakkundig

Positieve opmerking:
Uitleg en meedenken

Verbeterpunten:
Geen

Review door H v/d Torre

Geplaatst op 06-07-2020

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair uit Volendam heeft de renovatie van een badkamer en toilet volledig voorbereidt en uitgevoerd

Positieve opmerking:
de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.

Verbeterpunten:
niet op gebied van communicatie, die was uitstekend. Wel t.a.v. de uitvoering: stagnatie weglopen van water in closet, was fout in aansluiting en idem t.a.v. toiletkraantje. en loszittende badaccessoires en kraan in badkamer ( moet nog verholpen worden). Nog secuder werken en gebruiken van pluggen.

Review door Fam Jonk

Geplaatst op 20-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg positief over de strakke planning, de snelheid, het vakkundig personeel en het uiteindelijke resultaat. Was een goede keuze.

Positieve opmerking:
Planning, snelheid, kwaliteit en betrouwbaar

Verbeterpunten:
Wellicht de after sales.

Review door R de Roy

Geplaatst op 31-05-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf met veel ervaring en komen de gemaakte afspraken goed na. Prima service.

Positieve opmerking:
Vakmanschap

Verbeterpunten:
-

Review door bliek sanitair

Geplaatst op 05-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldig

Positieve opmerking:
alles heel goed geregeld

Verbeterpunten:
geen alles was oke

Review door Buitenkamp

Geplaatst op 27-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben “Bliek Sanitair”als een zeer vakkundig bedrijf ervaren Alles ging in goed overleg De service is:Top!

Positieve opmerking:
Werken zeer netjes Alles werd keurig afgeplakt

Verbeterpunten:
Wat ons betreft zijn er geen verbeterpunten

Review door Bedijn

Geplaatst op 08-01-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Demonteren en monteren van Toilet tegelen met winkelman tegeltjes.

Positieve opmerking:
Eigenaar en zijn medewerker op kantoor zijn vakmensen. Tegelzetter is fantastisch.

Verbeterpunten:
Oudere hulp niet meer gebruiken. is geen vakman. Is al vertrokken

Review door Fam. Niesing

Geplaatst op 08-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn geholpen. Ze denken met je mee bij je aankoop. Vriendelijk personeel en nette werkers.

Positieve opmerking:
Nette werkers, vriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele goede ervaring met Bliek Sanitair. We werden vriendelijk geholpen en ze hebben een zeer transparante werkwijze. Alles verliep volgens planning.

Positieve opmerking:
Transparant en eerlijk goed advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Bliek Volendam

Geplaatst op 12-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Houden zich aan afspraken

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Lieve mensen met verstand van hun vak. Goed advies.

Positieve opmerking:
Leveren vakwerk en werken volgens een strakke planning

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wisten eigenlijk precies wat we wilden voor onze badkamer,maar vanwege de bijzondere indeling hiervan was dit heel moeilijk te realiseren. Na eerder andere badkamerspecialisten te hebben bezocht en hierbij in het geheel geen goed gevoel of advies te hebben gekregen zagen wij op internet een advertentie van Bliek Sanitair. Het feit dat ze hierin aangaven dat alles veranderen in een kort tijdsbestek en zowel geheel ontzorgd mogelijk zou kunnen zijn sprak ons meteen aan.

Positieve opmerking:
Tijdens de eerste kennismaking werd de doelgerichte,daadkrachtige aanpak direct duidelijk,we konden onze droombadkamer verwezenlijken. Meedenken met de klant en hiervoor ruim de tijd nemen. Men probeert zoveel als mogelijk de strakke planning te halen. Zeer goede vakmensen die echt specialist zijn in hun vak. Alles wordt gedaan in goed overleg. Zeer nette manier van werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 04-10-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige service, houdt zich aan de gemaakte afspraken qua tijd en levert een perfect afwerkte badkamer! Wij zijn heel enthausiast en bevelen Bliek bij iedereen aan!! Ook de nazorg is heel goed.

Positieve opmerking:
Vriendelijk personeel, echt vakmensen die perfect werk afleveren! Complimenten.

Verbeterpunten:
Niet.

Review door Rikus Beemster

Geplaatst op 03-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, prachtige uitvoering en exact volgens de planning. Kan niet beter.

Positieve opmerking:
Uitvoering en volgens de schriftelijke planning, fantastisch.

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten.

Review door Anki Burghout

Geplaatst op 13-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De eerste ontmoeting in de showroom was erg vriendelijk en het voelde gelijk vertrouwelijk. Het advies wat wij kregen was tot in de kleine details een bijdrage op het mooie resultaat. Wilt U vertrouwd kopen is dit bedrijf een echt een aanbeveling.

Positieve opmerking:
Het advies was prima. De planning die we ruim vooraf kregen, klopte precies! Er is vakkundig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Nee. wij zijn zeer tevreden, ga zo verder!!!!

Review door Marga

Geplaatst op 25-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden en zijn goed op weggeholpen om het tot n compleet plaatje te krijgen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans korff

Geplaatst op 08-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is alleen maar positief. Een uitstekende planning en nette werkers. Het eindresultaat is geweldig en wij zijn erg tevreden

Positieve opmerking:
Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Vorige1
Wij scoren een
9.5
01-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief