Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
029 936 6358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 60 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.5
Advies
9.4
Offerte
9.1
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9.6
Nazorg
9.3

Review door bliek sanitair

Geplaatst op 05-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldig

Positieve opmerking:
alles heel goed geregeld

Verbeterpunten:
geen alles was oke

Review door Buitenkamp

Geplaatst op 27-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben “Bliek Sanitair”als een zeer vakkundig bedrijf ervaren Alles ging in goed overleg De service is:Top!

Positieve opmerking:
Werken zeer netjes Alles werd keurig afgeplakt

Verbeterpunten:
Wat ons betreft zijn er geen verbeterpunten

Review door Bedijn

Geplaatst op 08-01-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Demonteren en monteren van Toilet tegelen met winkelman tegeltjes.

Positieve opmerking:
Eigenaar en zijn medewerker op kantoor zijn vakmensen. Tegelzetter is fantastisch.

Verbeterpunten:
Oudere hulp niet meer gebruiken. is geen vakman. Is al vertrokken

Review door Fam. Niesing

Geplaatst op 08-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn geholpen. Ze denken met je mee bij je aankoop. Vriendelijk personeel en nette werkers.

Positieve opmerking:
Nette werkers, vriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele goede ervaring met Bliek Sanitair. We werden vriendelijk geholpen en ze hebben een zeer transparante werkwijze. Alles verliep volgens planning.

Positieve opmerking:
Transparant en eerlijk goed advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Bliek Volendam

Geplaatst op 12-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Houden zich aan afspraken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Lieve mensen met verstand van hun vak. Goed advies.

Positieve opmerking:
Leveren vakwerk en werken volgens een strakke planning

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wisten eigenlijk precies wat we wilden voor onze badkamer,maar vanwege de bijzondere indeling hiervan was dit heel moeilijk te realiseren. Na eerder andere badkamerspecialisten te hebben bezocht en hierbij in het geheel geen goed gevoel of advies te hebben gekregen zagen wij op internet een advertentie van Bliek Sanitair. Het feit dat ze hierin aangaven dat alles veranderen in een kort tijdsbestek en zowel geheel ontzorgd mogelijk zou kunnen zijn sprak ons meteen aan.

Positieve opmerking:
Tijdens de eerste kennismaking werd de doelgerichte,daadkrachtige aanpak direct duidelijk,we konden onze droombadkamer verwezenlijken. Meedenken met de klant en hiervoor ruim de tijd nemen. Men probeert zoveel als mogelijk de strakke planning te halen. Zeer goede vakmensen die echt specialist zijn in hun vak. Alles wordt gedaan in goed overleg. Zeer nette manier van werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-10-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige service, houdt zich aan de gemaakte afspraken qua tijd en levert een perfect afwerkte badkamer! Wij zijn heel enthausiast en bevelen Bliek bij iedereen aan!! Ook de nazorg is heel goed.

Positieve opmerking:
Vriendelijk personeel, echt vakmensen die perfect werk afleveren! Complimenten.

Verbeterpunten:
Niet.

Review door Rikus Beemster

Geplaatst op 03-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, prachtige uitvoering en exact volgens de planning. Kan niet beter.

Positieve opmerking:
Uitvoering en volgens de schriftelijke planning, fantastisch.

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten.

Review door Anki Burghout

Geplaatst op 13-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De eerste ontmoeting in de showroom was erg vriendelijk en het voelde gelijk vertrouwelijk. Het advies wat wij kregen was tot in de kleine details een bijdrage op het mooie resultaat. Wilt U vertrouwd kopen is dit bedrijf een echt een aanbeveling.

Positieve opmerking:
Het advies was prima. De planning die we ruim vooraf kregen, klopte precies! Er is vakkundig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Nee. wij zijn zeer tevreden, ga zo verder!!!!

Review door Marga

Geplaatst op 25-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden en zijn goed op weggeholpen om het tot n compleet plaatje te krijgen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans korff

Geplaatst op 08-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is alleen maar positief. Een uitstekende planning en nette werkers. Het eindresultaat is geweldig en wij zijn erg tevreden

Positieve opmerking:
Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
4 jaar geleden onze badkamer volledig laten vervangen. Pittige klus omdat niets recht is in ons huis. Top uitgevoerd. Nu was de toilet ruimte aan de beurt. Weer super tevreden.

Positieve opmerking:
Het meedenken. Alles is mogelijk.

Verbeterpunten:

Review door van der Meer

Geplaatst op 11-01-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badn+ Bliek sanitair uit Volendam levert echt kwaliteit. Ze werken netjes en denken met je mee. We zijn zeer tevreden over Bliek Sanitair en onze nieuwe badkamer

Positieve opmerking:
Zeer betrouwbaar, netjes en hoge kwaliteit. Ze denken echt met je mee.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn verast door Bliek sanitair. Alles volgens planning en alles is uitgevoerd door echte vakmensen. En in het voortraject en bij de keuzes maken in de showroom zijn we zeer goed geholpen.

Positieve opmerking:
Planning en afspraken.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Edwin Heijm

Geplaatst op 01-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig bedrijf met uitstekende service! Toen ik de showroom binnenkwam werd ik niet meteen besprongen door opdringerige verkopers maar kon gewoon rustig kijken. Kreeg een hele stapel folders mee om eens rustig thuis te bekijken. Bij het uitzoeken ook heel vriendelijk en goed geholpen. Je kan ook nog rustig nadenken voor de offerte afgerond wordt. Wordt ook goed met je meegedacht. Tijdens de installatie is alles precies volgens planning verlopen. Eventuele problemen werden vakkundig opgelost en prima gecommuniceerd. Verder waren het allemaal echte vakmensen.

Positieve opmerking:
Rustige en vriendelijke benadering in de showroom. Klantvriendelijkheid. Deskundigheid van de vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door René Tigges

Geplaatst op 30-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede en positieve ervaringen met Bliek Sanitair uit Volendam. Er werd ruim de tijd genomen om tot een prachtige nieuwe badkamer te komen. Zelfs buiten de werktijden om. De keuze voor bijvoorbeeld een nieuwe kraan is groot, maar verschillende modellen en series worden bij elkaar gezocht en daar wordt goed advies overgegeven. Uiteraard ook tijdens de daadwerkelijke bouw. Na iets meer dan 10 werkdagen konden we weer gebruik maken van een nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Het meedenken en suggesties doen is als zeer prettig ervaren. Zowel in de showroom als tijdens de bouw, worden er suggesties gedaan en goed overlegd over de te ondernemen stappen.

Verbeterpunten:
De offerte zou iets gedetailleerder en gevisualiseerd kunnen zijn. Na het plannen en het uitzoeken van de artikelen wordt alles prima op de offerte gezet. Maar als je er nog eens rustig over na wilt denken is de informatie daarop wat beperkt en spreekt niet meer tot de verbeelding.

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig geholpen met ons mee gedacht, goede adviezen gegeven. De planning en het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet, is tot onze tevredenheid geplaatst.

Positieve opmerking:
Goede strakke planning, fijn voor de klant.

Verbeterpunten:
geen

Review door J.florusse

Geplaatst op 02-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op tijd, netjes en professioneel.

Positieve opmerking:
Zie boven.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-02-2018

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede voorlichting vooraf, nette manier van werken, mooi resultaat en naar wens. Er wordt mee gedacht

Positieve opmerking:
Nette en schone manier van werken.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam. Tinga, Purmerend

Geplaatst op 22-02-2018

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Excellent

Positieve opmerking:
Werkr zeer netjes en oplossingsgericht.

Verbeterpunten:

Review door Familie Sulkers

Geplaatst op 31-01-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer service gericht, kleinschalige showroom, maar met ruim aanbod en vriendelijke medewerkers! Vanaf het moment vd koop tot de laatste afwerkingen in de badkamer en toiletruimtes zijn wij heel erg tevreden over Bliek Sanitair.

Positieve opmerking:
Service en kwaliteit

Verbeterpunten:
Betaling van de eerste termijn ging helaas niet goed en werd door Bliek verkeerd afgeboekt, waardoor wij werden gebeld waar de betaling bleef die al eerder overgemaakt was. Uiteindelijk is dit goed opgelost.

Review door Aliejanne Benning

Geplaatst op 21-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot het eind, geweldig geholpen

Positieve opmerking:
Het bedrijf laat niets aan het toeval over, alles is gepland. Alle onderdelen van het begin tot het eind zijn goed op elkaar afgestemd.De installateur, electricien, tegelzetter, plafonneur en kitter. Elke dag werd al het bouwvuil afgevoerd.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-11-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie, duidelijke offerte en mooie 3d tekening zodat je een beter idee krijgt van hoe het eruit komt te zien. Alle afspraken worden nagekomen Personeel is vriendelijk en werkt hard en netjes

Positieve opmerking:
Goede kennis zowel in de winkel als de mannen tijdens de bouw Ruim aanbod in het assortiment Goede en duidelijke afspraken

Verbeterpunten:
X

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-10-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend. Alles wordt keurig geregeld.

Positieve opmerking:
De stappen van de badkamer zijn perfect op elkaar afgestemd.

Verbeterpunten:
Geen

Review door eric huliselan

Geplaatst op 29-09-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede adviezen. Oplossingsgericht. Prettige communicatie. Afspraken worden nagekomen. Alle werkzaamheden volgens planning. Vakwerk. Nazorg in orde.

Positieve opmerking:
Leveren van vakwerk. Zeer prettige communicatie. Alles volgens planning.

Verbeterpunten:
Meer duidelijke offerte. Bijvoorbeeld aangeven hoeveel benodigde arbeidsuren.

Review door Edammer

Geplaatst op 24-09-2017

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke vakkundige mensen die leveren wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Word netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Communicatie over wat niet in de offerte staat kan beter. (wij zouden bijvoorbeeld zelf plafond schilderen maar dat was niet in de planning opgenomen).

Review door B de Boer

Geplaatst op 29-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, er wordt gewerkt volgens een strak werkschema zodat je als klant precies weet wat je te wachten staat. Het gehele project heeft precies 10 dagen geduurd zoals het werschema aangaf.

Positieve opmerking:
Komen op tijd voor het werk en gaan door. Communicatie met medewerkers onderling was goed, korte lijnen.

Verbeterpunten:
Geen opmerking alles verliep naar wens.

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De hele "operatie" was van dag tot dag prima geregeld. De verbouwing was ook op de geplande tijd klaar. Het Bliek team is kundig, vriendelijk en geeft goede adviezen bij het uitkiezen van de nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Efficiëntie en kennis van zaken en keihard werken

Verbeterpunten:
geen

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
05-02-2020
Waardering van onze klanten alles heel goed geregeld
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties