Bliek Sanitair
Bliek Sanitair
Julianaweg 141 GG
1131 DH Volendam
0299 366 358 - info@blieksanitair.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Bliek Sanitair

Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
op 110 Bliek Sanitair reviews
Communicatie
9.6
Advies
9.5
Offerte
9.2
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.7
Resultaat
9.7
Nazorg
9.3

Review door Marco klepper

Geplaatst op 01-05-2024

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij waren zeer tevreden over bliek sanitair goede planning,die vloeiend verliep..Alle materialen op tijd aanwezig, goede communicatie ...en erg blij met het resultaat...

Positieve opmerking:
Communicatie....Loodgieterswerk...en de vele goede tips die wij kregen..

Verbeterpunten:
Dit is niet hun eerste badkamer, dus weten ze daar precies hoe het werkt..👍👍

Review door Jaap Bond

Geplaatst op 18-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. De ontvangst in de showroom. Het advies. Echt met ons meedenken en ook de flexibiliteit. De planning was echt perfect. Alles liep in elkaar over en de mensen die over de vloer kwamen waren allemaal netjes en echte vaklui. Een geoliede machine.

Positieve opmerking:
Zie commentaar hierboven.

Verbeterpunten:
Zou het echt niet weten.

Review door Mevr Diaz

Geplaatst op 25-03-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In de winkel vlot tot de juiste keuze kunnen komen, de monteurs hebben vakwerk afgeleverd! Enorm blij met het resultaat!

Positieve opmerking:
De service van de monteurs

Verbeterpunten:
De offerte zou nog specifieker gemaakt kunnen worden

Review door Maurice Vliege

Geplaatst op 09-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Topbadkamer van een topbedrijf

Positieve opmerking:
Levering van maatwerk rekening houdend met speciale wensen. Ter plekke nog aanpassingen kunnen maken aan hetgeen wordt opgeleverd. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.

Verbeterpunten:
Nee

Review door fam v/d Maeden

Geplaatst op 04-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Vriendelijk, meedenken, kijken naar oplossingen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Schilder

Geplaatst op 08-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Vakkennis, hoog werktempo en meedenken.

Verbeterpunten:
Continueer dit hoge niveau.

Review door Karola Buis-Roet

Geplaatst op 22-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super!

Positieve opmerking:
Hele goede duidelijke communicatie

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet.

Review door Fam van Nieuwkerk

Geplaatst op 11-07-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig vanaf de offerte tot en met de oplevering.

Positieve opmerking:
contact vooraf, schoonmaken elke dag na het werk en afronding met handdoekje en zeepje.

Verbeterpunten:
Geen tips.

Review door Richard de Boer

Geplaatst op 02-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Bliek Sanitair is zeer goed. Het is een klein (familie) bedrijf waardoor de communicatie binnen het bedrijf zeer effectief is. Tijdens het eerste bezoek aan de showroom werden we hartelijk ontvangen. We hebben onze wensen duidelijk kunnen maken en daardoor een tweede afspraak gemaakt. Voor deze afspraak had ik wat gegevens opgestuurd waarmee een 3D tekening gemaakt werd van de badkamer. Doordat de tekening al zo goed was konden we al snel door de showroom om naar de inrichting te kijken waarmee de definitieve prijs bepaald kon worden. Snel daarna konden we de offerte tekenen en is de planning gemaakt voor het plaatsen. Tijdens de verbouwing van 2 weken kon je per dag de voortgang goed zien het ook tijdens de verbouwing wordt er goed gecommuniceerd over zaken als hoogtes of plaatsbepaling van bepaalde zaken in de badkamer. Ook de monteur van het plafond heeft goed meegedacht over de te plaatsen verlichting en als laatste is de monteur die de naden heeft afgekit in de badkamer geweest ook dit was weer een vakman wat een strak werk heeft hij afgeleverd. Op aanraden van de kitter hebben we de kit 3 dagen goed laten drogen voordat we de badkamer in gebruik hebben genomen. Tot op de dag van vandaag genieten we nog steeds van onze wellness ruimte.

Positieve opmerking:
Twee vakmannen die de badkamer hebben verbouwd waardoor je goede communicatie hebt. Daarnaast hebben de monteurs alles van de voordeur tot aan de badkamer netjes afgedekt.

Verbeterpunten:
Ik zou ze niet kunnen bedenken

Review door Fam Verlaan

Geplaatst op 01-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord geweldig

Positieve opmerking:
Alle kennis in eigen huis

Verbeterpunten:
Geen

Review door Ineke

Geplaatst op 03-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een familie bedrijf die met hun expertise alles in huis hebben om een top badkamer te creëren .

Positieve opmerking:
Alle expertise in huis . Voor alle vragen zoeken zij een antwoord.

Verbeterpunten:
Tip;zo doorgaan !

Review door Rene

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top

Positieve opmerking:
Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam Blaauw

Geplaatst op 04-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken met een heel mooi resultaat

Positieve opmerking:
Uitstekende communicatie, afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Bostens

Geplaatst op 11-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel fijn om hier een mooie badkamer uit te zoeken! Het was voor ons de eerste keer dat we een grote verbouwing hadden, en we zijn blij dat we bij Fa Bliek zijn terecht gekomen!

Positieve opmerking:
De medewerkers in dit bedrijf zijn, vriendelijk, behulpzaam en luisteren goed naar de klant!

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Fam.Doornekamp

Geplaatst op 25-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Perfecte service van afvoer tot installatie

Positieve opmerking:
Familie zaak, korte lijnen, duidelijke afspraken, tijd voor advies, flexibel in aanpak. Van A tot Z vakmensen.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Melanie Brave

Geplaatst op 19-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super

Positieve opmerking:
Netjes, Eerlijk, Vriendelijk

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Kees Vermunt

Geplaatst op 07-01-2023

7
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer tevreden. betrouwbaar familiebedrijf

Positieve opmerking:
kwalitatief zeer goed en afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Maria

Geplaatst op 07-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toppers! Vriendelijk, deskundig, echte vakmensen, betrouwbaar, doen wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Leveren prima werk af, komen afspraken na, vriendelijk, en goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Ben helemaal tevreden

Review door Fam Zeeman

Geplaatst op 12-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het eerste gesprek hadden we direct een goed gevoel. Duidelijke communicatie tijdig signaleren.

Positieve opmerking:
communicatie tijdens de werkzaamheden altijd overleg als er iets afgeweken moest worden.

Verbeterpunten:
Alles was top gewoon professionals

Review door Mw Tepas

Geplaatst op 16-10-2022

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, ik heb waardevolle adviezen ontvangen. De afspraken werden prima nagekomen. De uitvoering is supergoed verlopen.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, meedenkend, groot aanbod van materialen. Attent, goede communicatie.

Verbeterpunten:
Nee, gewoon zo doorgaan.

Review door Kelly Helsloot

Geplaatst op 29-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige en fijne ervaring

Positieve opmerking:
- zijn secuur en leveren goed werk af - denken met je mee - goede communicatie - kwaliteit en prijsverhouding goed

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, erg tevreden

Review door Pieter Verkerk

Geplaatst op 11-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring

Positieve opmerking:
Uitleg, overleg vakkundig

Verbeterpunten:
Geen

Review door dhr. J. Prins en mevr. M. Kuijpers

Geplaatst op 09-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dankzij het fantastische vakkundige badkamerteam van Bliek Sanitair is onze nieuwe badkamer volledig naar onze wens en smaak voltooid. Mede door de mooie praktische badkamermeubels, de royaal verlichte toiletkast, de Geberit douche wc, de sfeervolle accessoires en tot slot de prachtige Italiaanse vloertegels komt dit alles tot 'n super de luxe uitstraling! We zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst in ons huis.

Positieve opmerking:
In 10 werkdagen 'n nieuwe badkamer realiseren is mede tot stand gekomen door de perfecte planning, enorm vlot werktempo en netheid van de medewerkers. Ook klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel van het team Bliek Sanitair

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam. Roos

Geplaatst op 03-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken en deskundigheid

Verbeterpunten:
Volgorde van monteren. Eerst plafond en daarna montage badkamermeubel en dergelijke.

Review door Fam v/d Eerden

Geplaatst op 01-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord: Geweldig!

Positieve opmerking:
Erge vriendelijke, deskundige mensen, komen afspraken na, werken heel netjes en goed, hebben een geweldig teams van vakmensen om zich heen!

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Dennie Timmer

Geplaatst op 05-04-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad. Duidelijke communicatie, strakke planning, secure uitvoering van werkzaamheden en een prachtig resultaat.

Positieve opmerking:
Operationeel zeer sterk met alle betrokken partijen

Verbeterpunten:
nvt

Review door fam teunisse

Geplaatst op 19-03-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Leveren uitstekend vakwerk

Positieve opmerking:
Vriendelijkheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Dat zou ik niet weten

Review door Paul Timp

Geplaatst op 08-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Meer dan tevreden

Positieve opmerking:
Know how, klantgericht, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan Kooij

Geplaatst op 02-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ronduit geweldig

Positieve opmerking:
Familiebedrijf dat klanten totaal ontzorgt.

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door.

Review door Dhr. Alberding

Geplaatst op 01-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden met het resultaat en de service.

Positieve opmerking:
Het werk is snel, goed en netjes gedaan.

Verbeterpunten:
Nvt

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken